Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»

Χωρίς προβλήματα για τον Αλέξη Μαντζούνη και τους ποδοσφαιριστές του ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν το μεγάλο αυριανό ντέρμπι. Μια προπόνηση που κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, που δεν είχε κάτι να μας «δείξει» για τα πλάνα του Αλέξη Μαντζούνη, τόσο για την εντεκάδα όσο και για τον τρόπο παιχνιδιού που θα επιλέξει.
Υπό το βλέμμα του Προέδρου αλλά και άλλων μελών της Διοίκησης, οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Κυπαρισσίας πραγματοποίησαν την τελευταία προπόνηση της σεζόν, μιας σεζόν ιδιαίτερα επίπονης καθώς κλείνουμε σχεδόν εννέα μήνες συνεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων με τον τελευταίο μήνα να είναι, εκτός από επίπονος, ιδιαίτερα ψυχοφθόρος.

Αυτή την ώρα η αποστολή βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει και εκεί οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν το βράδυ χαλαρώνοντας «αδειάζοντας» το μυαλό τους από την πίεση που έχουν δεχθεί, από τον κόσμο αλλά και τον τύπο, όλες αυτές τις μέρες ώστε αύριο στο χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κάνουν αυτό που ξέρουν πολύ καλά να κάνουν. Να κερδίσουν!!!


"Ο κ. Τριπόδης στο σύνηθες κυνηγητό του
με τον φωτογραφικό φακό που πεισματικά αποφεύγει"
Η ομάδα της Κυπαρισσίας δεν ελπίζει ούτε σε θαύμα, ούτε περιμένει να σπάσει «ο διάολος το πόδι του» ώστε να νικήσει.
Εννοείται ότι δεν αγωνίζεται για να της «κάτσει» το αποτέλεσμα, ούτε προσπαθεί να «κλέψει» κάτι από την Σπάρτη.
Απλά, κυνηγάει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα αυτό για το οποίο αγωνίζονται όλες οι ομάδες.
Τη νίκη!!
Με πάθος, με ψυχή, με υπομονή και πάνω από όλα με πλάνο, με σχέδιο, συγκροτημένα όπως θα έκανε κάθε Ομάδα με το -ο-, όπως είδατε κεφαλαίο!
Καλή επιτυχία στα παιδιά, καλή επιτυχία στον κόουτς. Ότι και να γίνει είμαστε ή θα πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι για την κάθε στιγμή που ζήσαμε αλλά και θα ζήσουμε αύριο. Για το πάθος που είδαμε φέτος σε κάθε αγώνα, είτε δύσκολο, είτε εύκολο, πάντα θεωρητικά.
Στοιχεία που σε μερικούς, είτε αρέσει είτε όχι, τα είχαν μέσα τους οι ποδοσφαιριστές μας αλλά χρειάστηκε η εμπειρία του προπονητή Αλέξη Μαντζούνη ώστε να τα δούμε να βγαίνουν και στο γήπεδο και του χρωστάμε (εγώ προσωπικά) ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια συγγνώμη για την επιφυλακτική στάση που είχαμε απέναντί του στην αρχή της σεζόν.
Επιφυλακτική και όχι επικριτική Αλέξη, να το ξεκαθαρίσουμε.

Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.