Μπαλαρίνες γέμισε η πλατεία της Κυπαρισσίας

Με μικρές και μεγάλες μπαλαρίνες γέμισε η πλατεία της Κυπαρισσίας στην εκδήλωση λήξης των μαθημάτων των τμημάτων μπαλέτου του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.
Με μοναδική χάρη, αλλά δείχνοντας και την δουλειά που γίνεται ακόμη και σε πολύ μικρές ηλικίες, οι μπαλαρίνες, όπως και η δασκάλου χορού Αννα Πέππα, κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.
Την κ. Πέππα περίμενε μια ζεστή αγκαλιά από τις μαθήτριές της και πολλές ανθοδέσμες στο τέλος της παράστασης. Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν και τα τμήματα μπαλέτου των Φιλιατρών.
Έτσι με τις όμορφες στολές τους και σε ρυθμούς κλασικούς αλλά και πιο μοντέρνους παρουσίασαν ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα.
Η πρόεδρος του ΜΕΣΚ Σόνια Τουρκολιά ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του και αναφέρθηκε στην κατάσταση της χώρας μας σε σχέση με την Ευρώπη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο χαμηλό σημείο της τραμπάλας. Αν σηκωθεί όμως από εκεί, τότε και οι απέναντι που βρίσκονται στο ψηλότερο θα πέσουν".





Του Κώστα Μπούρα από την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.