Άμεση απάντηση στο αίτημά μας από την ΕΠΣ Αθηνών – Αναγνώρισε την αδικία


Άμεσα και εννοείται θετικά, απάντησε η ΕΠΣ Αθηνών στο γραπτό αίτημα που της υποβάλαμε την προηγούμενη Πέμπτη, σε ότι αφορά την χρέωση της διαπίστευσης του αγώνα Α.Ο. Κυπαρισσία – Σπάρτη Α.Ε.
Όπως πολλοί θα θυμάστε, είχαν δημιουργηθεί έντονες αντιδράσεις για το ποσό που απαιτούσε η ΕΠΣ Αθηνών, από όποιο μέσο επιθυμούσε να δείξει τηλεοπτικά τον αγώνα της ομάδας μας με την Σπάρτη, με αποτέλεσμα πολλά ΜΜΕ να μην βρεθούν στο γήπεδο του Περιστερίου.Το ποσό αυτό αρχικά είχε ορισθεί στα 300€. Εμείς, χωρίς δεύτερη σκέψη, καταβάλαμε το ποσό και διασφαλίσαμε την παρουσία μας στο γήπεδο. Κάτι που δυστυχώς για τον νομό, δε έκανε ΚΑΝΕΝΑ από τα «μεγάλα» κανάλια της Μεσσηνίας που «κόπτονταν» όλο το διάστημα πριν τον αγώνα για τον χαμό με τα εισιτήρια, την κατάσταση της ομάδας κλπ κλπ κλπ.
Ευτυχώς γι αυτούς υπήρξαν τα Λακωνικά ΜΜΕ που αντέδρασαν έντονα σε όλο αυτό με δυναμικά δημοσιεύματα που κατακεραύνωναν την Ένωση της Αθήνας.
Αποτέλεσμα όλου αυτού του χαμού, ήταν η ΕΠΣ Αθηνών, συνεδριάζοντας εκ νέου την Παρασκευή πριν τον αγώνα, να μειώσει το ποσό στα 100€ και να βρεθούν σύσσωμα, όλα τα ΜΜΕ της Λακωνίας στο Περιστέρι.
Ευτυχώς για τα Μεσσηνιακά ΜΜΕ επαναλαμβάνουμε, διότι εξασφάλισαν και πλάνα για τις εκπομπές τους, καθώς θα ήταν υπέρ του δέοντος ντροπιαστικό να ζητήσουν πλάνα από το ερασιτεχνικό μας Blog, παρότι Μεσσήνιοι και με κοινό στόχο.
Αυτά και σαν μια μικρή αναφορά αλλά και εισαγωγή στο θέμα μας.
Εμείς, έχοντας ενημερωθεί ότι τα μέσα της Λακωνίας πλήρωσαν 100€ και αφού πρώτα το επιβεβαιώσαμε με επικοινωνία μαζί τους, απευθυνθήκαμε την Τρίτη τηλεφωνικά στην ΕΠΣ Αθηνών για να ενημερωθούμε σχετικά.
Η απάντηση άμεση και σαφής: "Να κάνετε ένα γραπτό αίτημα προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ και να αναφέρετε το θέμα λεπτομερώς".
Αυτό και πράξαμε την περασμένη Πέπμτη, χωρίς να περιμένουμε και ιδιαίτερη ανταπόκριση έχοντας στο μυαλό μας ότι στην Ελλάδα: «Μετά την απομάκρυνση εκ του ταμείου…» και ότι γενικά στη χώρα μας το αυτονόητο δεν είναι και μια συνηθισμένη πρακτική!!
Η ΕΠΣ Αθηνών και ο Πρόεδρός της κύριος Παναγιώτης Δημητρίου, εξέτασε το αίτημά που του υποβάλαμε και μας εξέπληξε θετικά. Θεώρησε φυσικά αυτονόητο ότι υπήρξε μια αδικία εις βάρος μας και έδωσε εντολή στο λογιστήριο να μας πιστωθούν σε λογαριασμό που είχαμε στείλει μαζί με την επιστολή μας, 200€ επιστρέφοντας ουσιαστικά την διαφορά του επιπλέον ποσού που καταβάλαμε σε σχέση με τα άλλα μέσα.
Ως εκ τούτου,
Ευχαριστούμε δημόσια την ΕΠΣ Αθηνών και τον πρόεδρο αυτής, κο Παναγιώτη Δημητρίου για την άμεση και θετική ανταπόκριση στο αίτημα που του υποβάλαμε αποκαθιστώντας το κοινό, περί δικαίου αίσθημα.
Παρότι μπορεί για πολλούς να έπραξε το αυτονόητο, για εμάς και όσους γνωρίζουν την ποδοσφαιρική πραγματικότητα σε δεν ήταν ακριβώς έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.