Σενάρια, υποθέσεις και ελπίδες ΤΕΛΟΣ. Την Κυριακή όλοι στο Περιστέρι

Με την τελευταία πράξη του σίριαλ «ορισμός γηπέδου για την διεξαγωγή του αγώνα Α.Ο. Κυπαρισσίας - Α.Ε Σπάρτη», που «παίχτηκε» σήμερα καθόλη την διάρκεια της ημέρας έκλεισε οριστικά κάθε παράθυρο ελπίδας για τον ορισμό του αγώνα σε κάποιο γήπεδο της Πελοποννήσου και δη της Αρκαδίας, όπως πολλοί ίσως περίμεναν.
Από νωρίς σήμερα το πρωί, η Διοίκηση του Α.Ο.Κ, παράγοντες της ΕΠΣ Μεσσηνίας καθώς και πολιτειακοί παράγοντες, προσπάθησαν σε συνεχείς επαφές με την Διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης να αποσπάσουν την απαιτούμενη έγκριση για την χρήση του γηπέδου, ώστε μετά, να μπορέσουν να προχωρήσουν και σε επίσημο αίτημα προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την αλλαγή του γηπέδου.
Μάλιστα, η απευθείας πρόκριση των Αρκάδων στους ομίλους του Europa League, έδωσαν περισσότερες ελπίδες στον κόσμο καθώς η χρήση του γηπέδου από την ΠΑΕ, μεταφέρεται για τις αρχές Σεπτέμβρη και όχι σε λιγότερο από έναν μήνα από σήμερα όπως ήταν το αρχικό επιχείρημα της ΠΑΕ. Μάταια όμως, καθώς οι Διοικούντες την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης είχαν παγιωμένη άποψη πως λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, υπήρχαν φόβοι για πρόκληση φθορών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Έτσι σε όλους τους τόνους τόνισαν πως είναι αρνητικοί στο αίτημα των Μεσσηνίων.
Κατόπιν αυτών, επικοινωνήσαμε με την Διοίκηση του Α.Ο Κυπαρισσίας και μας έγινε η ακόλουθη δήλωση:
«Το Δ.Σ του Α.Ο. Κυπαρισσίας παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε όλες τις προηγούμενες μέρες, σε συνεργασία με την ΕΠΣ Μεσσηνίας που βρέθηκε έμπρακτα στο πλευρό του Συλλόγου, ανακοινώνει ότι η υποβολή αιτήματος προς την Ε.Π.Ο για αλλαγή ορισμού γηπέδου για την διεξαγωγή του «τελικού» των μπαράζ, μεταξύ της ομάδας μας και της Α.Ε Σπάρτη, μετά και την αρνητική απάντηση της Διοίκησης της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, καθίσταται πλέον αδύνατη εφόσον, δεν είναι σε θέση να υποβάλλει αντιπρόταση που να πληροί τα κριτήρια τα οποία θέτει η Διοργανώτρια Αρχή, σε αυτή (την πρόταση) που υπέβαλε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ως εκ τούτου, καλούμε όλους τους Μεσσήνιους που θέλουν να δουν και μια ακόμα ομάδα του Νομού μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, τους ετεροδημότες κατοίκους της Αττικής, φοιτητές αλλά και πολύ περισσότερο αυτούς που όλη τη χρονιά στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας, να στηρίξουν σε αυτό τον τελικό των τελικών, τις Τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλαν καθόλη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος καθώς και κατά την διάρκεια των μπαράζ, οι ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό team της ομάδας.
Καλούμε τον κόσμο σε πανστρατιά συσπείρωσης στο πλευρό της ομάδας μας και τους απευθύνουμε το μήνυμα ότι δεν περισσεύει κανείς.»
Αγαπητοί φίλοι, ΑΟΚάκια όπως λέει ο φίλαθλος των φιλάθλων και προσωπικός φίλος από τα μαθητικά μας χρόνια Κυριάκος Πανόπουλος, την Κυριακή ΟΛΟΙ γήπεδο, την Κυριακή ΟΛΟΙ Περιστέρι.
Να νιώσουν οι ποδοσφαιριστές μας ότι εμείς, δεν τους αφήσαμε μόνους και αυτοί ας παίξουν "την μπάλα τους".
Γι' αυτούς που για διάφορους λόγους δεν θα μπορέσουν, ξέρουμε ότι όλη η θετική τους ενέργεια θα είναι με την ομάδα και να ξέρουν ότι το Kyparissia-News.Blog είναι εδώ...!!!

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινοπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.