Στο Άργος η "μητέρα των μαχών" για την άνοδο στη Γ' Εθνική

Όπως έστω και έμμεσα (ως Π. Ανδρινόπουλος) πρώτοι γράψαμε στην Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του ΑΟΚ στο facebook, το γήπεδο του Άργους θα φιλοξενήσει τις δύο ομάδες που θα δώσουν την τελική μάχη knock out, για την άνοδο στην Γ' Εθνική Κατηγορία.
Σύμφωνα με την πιο έγκυρη ενημέρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε για το θέμα, η ΕΠΟ υιοθέτησε την πιο "ασύμφορη" θα λέγαμε από πλευράς προσβασιμότητας και για τις δυο ομάδες επιλογή, για να διεξαχθεί ο πολυαναμενόμενος αγώνας μπαράζ, μεταξύ του Α.Ο Κυπαρισσίας και της Α.Ε Σπάρτη.
Με τα σενάρια να εναλλάσσονται καθημερινά και τις φήμες να οργιάζουν, η λύση βρέθηκε στην Αργολική πόλη όπου την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα 18:00 (όπως άλλωστε είναι γνωστό), οι πρωταθλητές Μεσσηνίας και Λακωνίας θα παίξουν και το τελευταίο τους χαρτί εντός αγωνιστικού χώρου.
Τυπικός γηπεδούχος του παιχνιδιού θα είναι ο Α.Ο Κυπαρισσίας ενώ στο "χέρι" των Μεσσηνίων, είναι να γίνει και ουσιαστικός!!

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπολου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.