Περιστέρι και έδρα Ατρομήτου η μέχρι στιγμής απόφαση για τον αγώνα μπαραζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΠΟ αλλά και από την ΕΠΣ Μεσσηνίας, η επιλογή είναι το γήπεδο που αγωνίζεται ο Ατρόμητος στο Περιστέρι. Αν και ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καθώς τελικά φαίνεται ότι το "χεράκι" που μπήκε, έφερε αποτέλεσμα ώστε να μεταφερθεί ο αγώνας στην Αθήνα.
Σύντομα θα έχουμε νεότερα.
Για την ιστορία και την αποκατάσταση των μέχρι στιγμής δεδομένων να πούμε ότι χθες το πρωί, το Άργος είχε ζητήσει να φιλοξενήσει τον αγώνα με την ΣΥΜΦΩΝΗ γνώμη και της ΕΠΣ Αργολίδας αλλά και του Δήμου. Έτσι ορίστηκε το γήπεδο του Άργους.
Το απόγευμα, "εμφανίστηκε" και εστάλη ένα έγγραφο από τους υπευθύνους του γηπέδου που έλεγαν ότι αδυνατούν να παραχωρήσουν τελικά το γήπεδο διότι θέλουν να ξεκινήσουν εργασίες συντήρησης.
Τα περί ακαταλληλότητας και λοιπών παραμυθιών που γράφονται ειδικά σε Λακωνικά μέσα, είναι για να νανουρίζονται τα νήπια...
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι η Διοίκηση του ΑΟΚ προσπαθεί να έρθει σε επαφή με την Διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης ώστε να καταφέρει να εξασφαλίσει την παραχώρηση του γηπέδου για την διεξαγωγή του αγώνα ώστε να είναι σε θέση να προχωρήσει στην υποβολή ένστασης.

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

1 σχόλιο:

  1. Δεν καταλαβαινω γιατι αφηνεις υπονοουμενα για την Σπαρτη οσον αφορα τον τοπο διεξαγωγης του αγωνα μπαραζ.Αν γινει δηλαδη στην Αθηνα που ευνοειται η ομαδα της Σπαρτης;Μηπως ψαχνεις αλοθι για την φαπα που θα φατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.