Στα «κάγκελα» ΚΑΙ η Διοίκηση του Α.Ο.Κ για το «σκάνδαλο της ΕΠΟ

Έξαλλος είναι ο κόσμος της Κυπαρισσίας με τον ορισμό του γηπέδου όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας : Α.Ο.Κ – Α.Ε Σπάρτη.
Σε κάθε γωνιά της πόλης αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά μέσα από την Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Α.Ο.Κ στο facebook, το θέμα που μονοπωλεί τις συζητήσεις είναι η απόφαση της ΕΠΟ. Από ακατανόητη μέχρι σκανδαλώδης είναι οι ηπιότεροι χαρακτηρισμοί που της αποδίδονται από όλους, ενώ υπάρχουν και «φωνές» που μιλούν για εσκεμμένη απόφαση, με παρότρυνση του χρηματοδότη της Α.Ε Σπάρτη, κ. Γιαννακόπουλου.
Άμεση όμως ήταν η αντίδραση και των παραγόντων του Α.Ο.Κ
Η σκανδαλώδης, χαρακτηρισμός τον οποίο υιοθετούμε και εμείς, απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον ορισμό του γηπέδου του Περιστερίου ως το πλέον κατάλληλο για την διεξαγωγή του αγώνα Α.Ο. Κυπαρισσίας – Α.Ε Σπάρτη, εξόργισε όχι μόνο τον κόσμο της ομάδας αλλά όπως είναι φυσικό, και την Διοίκηση της ομάδας, καθώς όπως θα μπορούσε να αντιληφθεί και ένα παιδί πέντε ετών, σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι που η παρουσία του κόσμου κρίνεται καθοριστική, η ΕΠΟ, στέλνει την ομάδα να αγωνιστεί 230 χιλιόμετρα μακριά από τον Νομό.
Επικοινωνήσαμε λοιπόν με την Διοίκηση του Α.Ο.Κ για να «μετρήσουμε» τις αντιδράσεις και μας έγινε η ακόλουθη δήλωση.
«Το Δ.Σ του Α.Ο. Κυπαρισσίας δηλώνει την δυσαρέσκεια του απέναντι στην αρμόδια αρχή της ΕΠΟ που όρισε ως κατάλληλο το γήπεδο του Περιστεριού για την διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ μεταξύ της ομάδας μας απέναντι στη Σπάρτη. Είναι πρωτοφανές το γεγονός να αλλάζουν "περιφέρεια" τα δυο σωματεία μακριά από τις πόλεις τους και τους νομούς τους. Ενώ η περιφέρεια Πελοποννήσου έχει επάρκεια γηπέδων που πληρούν τις προϋποθέσεις για να διεξαχθεί ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κρίνει ότι ΌΛΑ τα γήπεδα είναι ακατάλληλα.
Δεν είναι δυνατόν πριν μερικές μέρες να παίζουμε αγώνα για τα μπαράζ ανόδου μέσα στο Άργος και τώρα το γήπεδο να είναι ακατάλληλο όταν και η ομάδα του Άργους αγωνίζεται στη Γ Εθνική.
Δεν είναι δυνατόν το γήπεδο της Κορίνθου να είναι ακατάλληλο όταν μερικές μέρες πριν έγινε αγώνας Β’ Εθνικής Κατηγορίας ανάμεσα στην Παναχαϊκή και στην ΑΕΚ.
Δεν είναι δυνατόν να είναι ακατάλληλο το γήπεδο του Παναρκαδικόυ όταν αγωνίζεται η ομάδα Γ Εθνική τα τελευταία τρία χρόνια!!!!!
Δεν εξέτασαν τις ιστορικές στιγμές μιας πόλης , δεν εξέτασαν την επιθυμία ενός νομού να είναι κοντά στην ομάδα του.
Διαβεβαιώνουμε το κόσμο της πόλη μας που είναι ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια κοντά στην ομάδα , το κόσμο που αγάπησε την ομάδα μέσα από την διαδικασία τον μπαράζ , ότι η Διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί ο αγώνας να διεξαχθεί εντός ορίων περιφέρειας ....
Για όλους τους Μεσσήνιους , Τριφύλιους, συμπολίτες μας.»
Να σημειώσουμε ότι οι παράγοντες της ομάδας χρησιμοποιούν ΚΑΘΕ ΘΕΜΙΤΟ μέσο ώστε να ανατρέψουν την απόφαση αυτή.
Από επαφές με ιδιοκτήτες ΠΑΕ για την παραχώρηση της έδρας τους, όπως είναι ο κ. Πάκος του Αστέρα Τρίπολης, μέχρι πολιτειακούς παράγοντες οι οποίοι να μπορούν να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

1 σχόλιο:

  1. Λοιπόν, εγω θα καταθέσω μια προβοκατόρικη άποψη, αυτό που συμβαίνει είναι κατα κάποιον τρόπο καλό, γιατί όλοι οι Κυπαρισσίωτες Ολυπιακοί και Παναθηναικοί κατα κύριο λόγο ήσαν χαρούμενη τόσα χρόνια με τα πέτσινα πρωταθλήματα, και την αν τίληψη ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν....και οι άλλες ομαδες να τιμωρούνται με πολύ άδικες ποινές για τα ίδια αδικήματα, όλοι έλεγαν έχουε προέδρο, Κόκκαλη, Βαρδηνογίαννη κτλ και κάνουε οτι γουστάρουμε, και χασκογελάγανε στην πλατεία, και μέσα τουσ ήταν ηθικά σωστό να κερδίζουν με πέτσινα πέναλτι , να παίζουν κρίσιμους αγώνες στα γήπεδα αντιπάλων με άδειες κερκίδες, να αφαιρούνται βαθμούς απο του αντιπάλους κτλ..οπότε τώρα οι Σπαρτίατες πρέπει να χαμογελάνε, και να λένε εμείς έχουμε τον Γιαννακόπουλο , εσείς τον Ψαρά(με κάθε σεβασμό στον Κ. Τσακο, είναι σχήμα λόγου και εκτιμώ την προσπαθειά του) όποτε συμπατριώτες λουστήτε τα , και μην παραπονίεστε στο μυαλό σας αυτές οι πρακτικές ειναι ηθικές και λογικές, αλλά ο σοφός λαός λέει εαν καιγετε το σπιτι του γείτονα σύντομα θα καεί και το δικό σου ....και σε ένα παραλληλισμό αντί να έχει γίνει ανάστα ο Κυριος με το τουριστικό και τα χρήματα του χάθηκαν, οι κυριοι του Δήμου, οι ίδιοι που ήταν και με την προηγούμενη δημοτική αρχή σφυρίζουν ανέμελα αντί να τους έχει κρεμάσει ο λαος στην [πλατεία.
    Εν κατακλείδι, ,ημ παραπονιεστε αυτά τα στηρίζετε και να ανέχεστε χρόνια σε πολλές περιπτώσεις εκτός ποδοσφαίρου, οπότε παρακαλώ ησυχία και καλη τυχη στον ΑΟΚ θα τα καταφέρει ακόμα και στην λαμία να παίξει, αλλά το ρόλο του αδικημένου ξεχαστε τον, τον έχετε νομιμοποιήσει χρονια τον λαμιογισμό και την λογική του οποίος έχει λεφτά και γνωριμίες παει μπροστά
    Με εκτίμιση
    Χ.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.