Εξαγριωμένος ο κόσμος της Κυπαρισσίας για τον ορισμό γηπέδου στην Αθήνα

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, ο κόσμος της Κυπαρισσίας υποδέχθηκε με μεγάλη επιφύλαξη την γνωστή σε όλους πλέον, απόφαση της ΕΠΟ για τον αγώνα Α.Ο. Κυπαρισσίας – Α.Ε Σπάρτη.
Η απόφαση προκάλεσε την έκρηξη του κόσμου και οι συζητήσεις όλων, έχουν να κάνουν με το σκεπτικό και τις αβάσιμες δικαιολογίες περί καταλληλότητας γηπέδου.
Μάλλον εκεί στην ΕΠΟ έχουν ξεχαστεί και νομίζουν ότι το μόνο μέσο ενημέρωσης είναι η ΕΡΤ του 1970 ή η ΥΕΝΕΔ και ο κόσμος «τρώει» ότι του σερβίρουν.

Μάλλον έχουν ξεχάσει ότι με ένα πάτημα στο Google, «επισκέπτεσαι» όποιο γήπεδο επιθυμείς.
Μάλλον έχουν ξεχάσει ότι πλέον δεν ταξιδεύει ο κόσμος μόνο με μουλάρια και άλογα, παρότι συμπαθέστατα και τα δύο τετράποδα ή με το τρένο από όπου εκτός από την υπέροχη διαδρομή, μπορούσες να δεις μόνο τον σταθμό της κάθε πόλης που περνούσε και οι μετακινήσεις από πόλη σε πόλη, από Νομό σε Νομό, από Περιφέρεια σε Περιφέρεια είναι καθημερινότητα για όλο σχεδόν τον κόσμο.
Όχι, δεν ξέρουμε ότι στην Τρίπολη υπάρχουν δύο γήπεδα που το ένα φιλοξενεί αγώνες Super League και UEFA Europa League ενώ το άλλο αγώνες Γ’ Εθνικής.
Όχι, δεν γνωρίζουμε ότι στο Άργος φιλοξενούνται αγώνες Γ’ Εθνικής.
Καλά, σιγά μην έχουμε φτάσει στην Κόρινθο για να μάθουμε ότι εκεί γίνονται αγώνες Football League (Β’ Εθνικής) και μάλιστα μπαράζ ανόδου.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Σπάρτη των 15-17 χιλιάδων και η Κυπαρισσία των 7-8 χιλιάδων κατοίκων, σφύζουν από χουλιγκάνους σε αντίθεση με την Πάτρα που είναι η μισή Πελοπόννησος σε πληθυσμό και εκεί είναι όλοι κότες.
Σιγά αγαπητοί της ΕΠΟ που κόπτεστε για την ασφάλεια των οπαδών και των ομάδων, που κάθε σας πρόεδρος είναι και κατηγορούμενος ή έκπτωτος… Ένας με αξιοπρέπεια δεν έχει αποχωρήσει από το πόστο του τα τελευταία χρόνια…
Με αυτά και με αυτά, η Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας στο facebook, φιλοξενεί την ακόλουθη τοποθέτηση του φίλου, ρομαντικού μεν, φανατικού δε, ωστόσο και σκεπτόμενου φιλάθλου της ομάδας Κυριάκου Πανόπουλου που συγκεντρώνει την απήχηση του κόσμου της πόλης. Καθολική απήχηση θα λέγαμε!!!
Να πούμε μόνο ότι η φωτογραφία του φίλου Κυριάκου, υπέστη την απαιτούμενη αλλαγή που αρμόζει στην περίσταση και τον τίτλο της ανάρτησης!!
ΟΡΣΕΕΕΕ.....ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ....!!
Καλησπέρα ΑΟΚάκια.....
Τα μάθατε, φαντάζομαι, τα νέα με τον έξω από κάθε λογική ορισμό από την ΕΠΟ του παιχνιδιού ΑΟΚ-Α.Ε Σπάρτης στο γήπεδο Περιστερίου. Μα είναι δυνατόν να ορίσουν ένα παιχνίδι σε απόσταση 300 και πλέον χιλιόμετρα μακριά από τις φυσικές έδρες των δύο ομάδων....;;;
Είναι δυνατόν να μην δίνουν δεκάρα για τα έξοδα των σωματείων και της μετακίνησης των οπαδών...;;
Είναι δυνατόν να γράφουν στα παλιά τους παπούτσια την δυσκολία να ακολουθήσουν σε ένα τέτοιο ταξίδι, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι που θα πρέπει να χαθούν μιά ολόκληρη μέρα από τα σπίτια τους....;; Και τι γελοία δικαιολογία είναι αυτή περί ασφάλειας....;;
Στην Κυπαρισσία κάτσαμε ανάμεικτοι στην κερκίδα χωρίς καν αστυνομία. Στην Σπάρτη τα ίδια....από που προκύπτει λοιπόν θέμα ασφάλειας...;;;
Είναι λοιπόν δυνατόν να είναι τόσο ανεγκέφαλοι εκεί στην ΕΠΟ...;;; Κι όμως είναι ανεγκέφαλοι σε σημείο εκνευριστικό.....!!
Εκτός κι αν συμβαίνει κάτι άλλο......εκτός κι αν έχει βάλει το χεράκι του γι' αυτόν τον ορισμό ο Γιαννακόπουλος. Τώρα θα μου πείτε γιατί να κάνει κάτι τέτοιο.....Μα γιατί στην Αθήνα θα κατεβάσει και τον στρατό του, αφήστε που ζουν χιλιάδες σπαρτιάτες στην Αθήνα και όσο για εκείνους που θα ταξιδέψουν, τα έξοδα θα είναι καλυμμένα. Και μπορεί όλο αυτό να είναι μιά υποψία, αλλά η υποψία ενισχύεται από το γεγονός ότι παρότι οι φίλαθλοι στην Σπάρτη αντέδρασαν στον ορισμό, από πλευράς επίσημης Α.Ε Σπάρτης, ΕΠΣ Λακωνίας και των κατά τα άλλα λαλίστατων λακωνικών ΜΜΕ, δεν ακούγεται ψίθυρος......σαν να το ήξεραν, σαν να το περίμεναν....!!
Τώρα θα μου πείτε, τι έκανε η δική μας η ΕΠΣ πέραν μιάς ανακοίνωσης που λέει τα αυτονόητα και καλοσύνη της που την εξέδωσε. Η αλήθεια είναι πως επί της ουσίας δεν μπόρεσε να επηρεάσει την κατάσταση αφού τα πράγματα ήταν ήδη δρομολογημένα οπότε μόνο σε επίπεδο εντυπώσεων μπορεί να έχει κάποια αξία.
Όπως όμως και να έγινε η δουλειά, γνώμη μας, η οποία εκφράζει και την πλειονότητα των οπαδών του ΑΟΚ, είναι πως μιλάμε για έναν σκανδαλώδη ορισμό που στερεί το δικαίωμα από πολλούς που ακολούθησαν την ομάδα όλη την σεζόν, να βρεθούν κοντά της στο πιο κρίσιμο παιχνίδι και πως μειώνει τις πιθανότητες ανόδου.
Έτσι όπως εξελίχθηκε, καλύτερα θα ήταν να πάμε να παίξουμε μέσα στην Σπάρτη, που και κοντύτερα είναι και θα μας λέγανε και μάγκες που πήγαμε εκεί....!! Από 'δω και κάτω και έτσι όπως είμαστε ξενερωμένοι.....όποιος νομίζει πως αντέχει η τσέπη του ένα ακόμη έξοδο, όποιος δεν έχει πρόβλημα να χάσει μια ολόκληρη μέρα από την οικογένεια του και την δουλειά του, ας πάει στην Αθήνα.
Κανένας δεν θα παρεξηγήσει κανέναν αν δεν έρθει και απευθύνομαι στους μόνιμους οπαδούς, όχι στους περαστικούς....

Από την "Ανοιχτή Ομάδα Φίλων του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας" στο Facebbok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.