Ξεκινάει τις ανανεώσεις η Διοίκηση του Α.Ο.Κ

Μπαράζ επαφών έχει ξεκινήσει από χθες η διοίκηση του Α.Ο.Κ με ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα.
Παρότι εκκρεμεί το θέμα του τεχνικού της ομάδας, οι Διοικούντες ξεκίνησαν ήδη επαφές με ποδοσφαιριστές του σωματείου ώστε να ανιχνεύσουν τις προθέσεις τους.
Ήδη, σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες, δύο εκ των πρωταγωνιστών του θριάμβου βρίσκονται ένα βήμα πριν την ανανέωση τουλάχιστον και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Σίγουρα η ονοματολογία δεν είναι αυτό που μπορεί και πρέπει να μονοπωλήσει αυτή τη στιγμή τα δημοσιεύματα, ωστόσο όσοι είδαν την ομάδα από κοντά αλλά και όσοι ξέρουν να αναλύσουν τα στατιστικά της χρονιάς, μπορούν εύκολα να οδηγηθούν στα απαιτούμενα συμπεράσματα και να ανακαλύψουν για ποιους μιλάμε
Περισσότερα δεν είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε καθώς εκτός του ότι δεν είναι κάτι δεδομένο 100%, δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε και τις πηγές πληροφόρησης που διαθέτουμε.
Σίγουρα όμως οι επόμενες μέρες θα είναι «γεμάτες» επικαιρότητα και αποκαλύψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.