Το Kyparissia-News.Blog, φέρνει το ντέρμπι στις οθόνες σας

Παρότι η παρακολούθηση του αγώνα από τις κερκίδες του Δημοτικού Γηπέδου Περιστερίου θα είναι ΑΠΟΛΑΥΣΗ και ΓΙΟΡΤΗ ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι δεν είναι δυνατόν να βρεθούν δίπλα στην ομάδας μας, όλοι όσοι θα το επιθυμούσαν.
Οι αντικειμενικές δυσκολίες στην ζοφερή οικονομική πραγματικότητα την οποία βιώνουμε τα τελευταία χρόνια είναι πάμπολλες και παρότι η μετάβαση για όποιον το επιθυμεί, πιστεύουμε ότι είναι εξασφαλισμένη, μια ημερήσια εκδρομή η οποία αναμένεται να διαρκέσει πάνω από 9 με 10 ώρες απαιτεί και επιπλέον δαπάνες που πιθανόν πολλοί να μην έχουν την πολυτέλεια να τις κάνουν.
Το Kyparissia-News.Blog, που θα βρίσκεται στο γήπεδο την Κυριακή, φρόντισε να φέρει στις οθόνες του υπολογιστή σας τον αγώνα σε ζωντανή μετάδοση, μέσω Live Streaming.
Συνεργαζόμαστε με την www.Cosmolive.tv, εκμεταλλευόμενοι την προσωπική φιλία με τον ιδιοκτήτη της Κώστα Πουταχίδη.
Είναι δυνατόν παρακολούθηση αγώνα χωρίς περιγραφή; Όχι βέβαια…
Μπορεί να περιγράψει ο υπογράφων το άρθρο, τον αγώνα; Όχι βέβαια…
Τι κάνουμε λοιπόν;
Μα το απλό, συνεργαζόμαστε με τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΜΜΑΧΟ που είχε η ομάδα μας φέτος στις μεταδόσεις των αγώνων μπαράζ.
Είναι οι «φωνές» που ξεσήκωναν τον κόσμο στα γκολ που σημείωναν ο Παναγόπουλος, ο Θεοδωρακόπουλος και η παρέα τους σε κάθε ματς.
Είναι οι sport caster του Παλμός 90.5, είναι ο όμιλος του www.messinianews.gr
Η αγάπη για την ομάδα, μας ενώνει και υποσχόμαστε σε όποιον δεν καταφέρει να βρεθεί στο γήπεδο ή μένει ακόμα και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, να απολαύσει τον αγώνα από τον υπολογιστή του.
Φυσικά και όποιο άλλο μέσο επιθυμεί, το Link, είναι στην διάθεσή του.
Εμείς θα προσφέρουμε εικόνα από 2 κάμερες και μια εκπληκτική περιγραφή από τον Γιώργο και τον Νίκο, τον Νίκο και τον Γιώργο (όπως προτιμάτε)… εσείς που θα το δείτε από το σπίτι σας, να προσφέρετε την θετική σας ενέργεια.

Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.