Ο Δήμος Τριφυλίας απέκτησε Δηλωτικό Σήμα

Με το πέρας της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Τριφυλίας απέκτησε και Έμβλημα.
Το Δηλωτικό Σήμα όπως λέγεται, φιλοτέχνησαν και πρότειναν ο Νικόλαος Νικολακόπουλος και η Πορφυρένια Κανελλοπούλου ενώ επελέγη και προτάθηκε από την αρμόδια επιτροπή προς υιοθέτηση, μέσα από 42 άλλες προτάσεις που είχαν κατατεθεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απορριφθείσες προτάσεις δεν παρουσιάστηκαν στο συμβούλιο και κανείς δεν τις γνωρίζει, πέραν των μελών της επιτροπής που είχε οριστεί να εξετάσει τις διαγωνιζόμενες προσφορές.
Η επιλογή υπερψηφίστηκε κατά πλειοψηφία , ενώ υπήρξαν και δύο λευκές ψήφοι.

5 σχόλια:

  1. Γιατι δεν βάλανε και έναν πάγκο με γουρνοπούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο ειναι για σταυροφοριες κ ποδοσφαιρικη ομαδα.Που κολλαει στο Δημο Τριφυλιας ο θυρεος ασπιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν το ειχε προτεινει κανεις ρε εξυπνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αχαχαχαχαχαα καλό το σχόλιο , όσο για το΄σήμα, αυτό μας μάρανε όλα τα άλλα τα έχει λύση η Δημοτική αρχή.....ε ρε χάλια αλλά καλά να πάθετε ρε κολλημένα μυαλά ΝΔ και άγιος ο θεός, φάτε κατσιβελλάκι για καλοκαίρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενω αν ηταν Δημοτικη αρχη η παραταξη που την στηριζαν τα κοματοσκυλα του ΠΑΣΟΚ η Τριφυλια θα εμοιαζε το λιγοτερο με το Μαιαμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.