Το Kyparissia-News.Blogspot.gr... αλλάζει!!!

Ένας χώρος κλείνει τον κύκλο του, ένας άλλος δημιουργείται.
Λίγο πριν κλείσει πέντε χρόνια λειτουργίας, το παρόν ιστολόγιο, που ξεκίνησε ως η ερασιτεχνική προσπάθεια του φίλου Γιώργου Καλογερόπουλου για έκφραση των προσωπικών του απόψεων και μετεξελίχθηκε σε έναν έγκυρο ιστότοπο ενημέρωσης για τα τοπικά μας δρώμενα, το Kyparissia-News.Blogspot.gr, αλλάζει μορφή και γίνεται KyparissiaNews.gr.
Από το πρώτο εξάμηνο υπήρξα μέλος της συντακτικής ομάδας που είχε δημιουργηθεί, επιμελούμενος τα θέματα του Α.Ο.Κ κάθε σεζόν, ενώ από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του ο Γιώργος μου ανέθεσε την από κοινού διαχείριση της σελίδας.
Ήδη βέβαια, πάνω από έναν χρόνο πλέον, ο Γιώργος αποχώρησε οριστικά (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) όπως και ο ίδιος είχε ενημερώσει με σχετική ανάρτηση, και την ευθύνη του ιστολογίου την έχω αναλάβει πλήρως σε προσωπικό επίπεδο. Η περιστασιακή του παρουσία με κατάθεση των απόψεών του είναι αυτονόητα καλοδεχούμενη χωρίς καμιά αμφιβολία και αγκαλιάζεται και από πλήθος αναγνωστών.
Με τα πάνω και τα κάτω της, με τον χρόνο να στερεί την πολυτέλεια της αρθρογραφίας αλλά ακόμα και της αναδημοσίευσης άρθρων, πέρασε μια χρονιά και φτάσαμε στο σήμερα.
Δεν σας κρύβω ότι πέρασε πολλές φορές από το μυαλό μου να κάνω πράξη αυτό που εγώ είχα αποτρέψει τον Γιώργο να κάνει.
Να βάλω τίτλους τέλους στο ιστολόγιο αυτό.
Παρότι όμως για καιρό  υπήρχε πλήρης απραξία, μια ανάρτηση, ένα άρθρο, ακόμα και μια αναδημοσίευση, έφερνε εκατοντάδες, αλλά και χιλιάδες (χωρίς υπερβολή) επισκέπτες στην σελίδα μας πολλές φορές, δείγμα ότι το όνομα "δεν ξεθώριασε" στην συνείδηση των αναγνωστών μας και πως υπάρχει κόσμος που περιμένει να μάθει νέα από την σελίδα αυτή.
Αυτό μετέφεραν και αρκετά σχόλια αναγνωστών που κατά καιρούς βρίσκω στα εισερχόμενα, μαζί με τις πικρόχολες προσωπικές επιθέσεις "ανώνυμων" ή "επώνυμων" συμμαθητών υποτίθεται που απλά δεν υπάρχουν.
Το τελευταίο διάστημα, μέσα και από την πορεία της ομάδας μας, αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον μου για την σύνταξη άρθρων, τόσο για την αθλητική ενημέρωση, όσο και για την γενικότερη επικαιρότητα της περιοχής μας και όχι μόνο.
έτσι, ευρισκόμενος για άλλη μια φορά στο σταυροδρόμι "συνεχίζω" ή "το κλείνω". επέλεξα το δύσκολο, το επίπονο, το δαπανηρό.
Συνεχίζω.. μόνος; Θα δείξει... Ήδη στο πρόσωπο του φίλου Κώστα Πουταχίδη, έχω βρει έναν αξιόλογο επαγγελματία συνεργάτη, με τον οποίo σχεδιάζουμε πλάνα που θα αναβαθμίσουν αυτό που λέμε "προσφερόμενο προϊόν".
Η αποθεωτική συμμετοχή των επισκεπτών μας στο Live Streaming του Περιστερίου, με πάνω από 7.000 ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΥΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ viewers μας γέμισε δύναμη και ενθουσιασμό
Ήδη, φίλος τεχνικός έχει αναλάβει το χτίσιμο της νέας σελίδας μας η οποία αναμένετε να "ανέβει" στις αρχές του Σεπτέμβρη. (ε, ας πάμε για μπάνια φέτος και από του χρόνου βλέπουμε).
Ετοιμάζουμε πολλές αλλαγές αλλά και πολλές ευχάριστες ελπίζουμε εκπλήξεις.
Ξέρω και το πιστεύω προσωπικά, ότι οι περισσότεροι από εσάς περιμένουν με ενδιαφέρον τις αλλαγές.
Άλλοι πάλι επισκέπτονται και διαβάζουν τις αναρτήσεις μας μόνο για την χαρά ενός αρνητικού σχολίου...
Αμφότεροι καλοδεχούμενοι, οι μεν μου δίνουν δύναμη και πίστη ενώ οι δε, με γεμίζουν πείσμα για να συνεχίσω...
Έπεται και συνέχεια... γεια χαρά!!!

Από καρδιάς...
Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.