Υπάρχει και η ανθρώπινη πλευρά στην Τριφυλία

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προσπάθεια ανθρωπιάς που ξεκίνησε πριν δύο μήνες και αφορούσε την συνδημότη μας Ιωάννα Ντούνου στα Φιλιατρά, υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε ξεπέρασε τις 10.000€ και συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν 10.479,47€.
Στην ευχαριστήρια επιστολή που διένειμε στα ΜΜΕ ο Δήμος ευχαριστεί τους συλλόγους της πόλης των Φιλιατρών: ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ, ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.
Οι παραπάνω σύλλογοι διοργάνωσαν δράσεις αλληλεγγύης και η ανταπόκριση στο κάλεσμα αγάπης ήταν θετική, αυθόρμητη, άμεση και αποτελεσματική.
 Η επιστολή αναφέρει επίσης:
"Συγκεντρώθηκε με πολύ αγάπη το ποσό των 10.479,47 € και όλοι μας νιώθουμε υπερήφανοι, γιατί πάνω από όλα παραμένουμε άνθρωποι… γιατί άλλη μια φορά αποδείξαμε πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
Ευχαριστούμε θερμά το Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, τον Αθλητικό Σύλλογο ΕΡΑΝΗ Φιλιατρών, τη β’ Τάξη Γεν. Λυκείου Φιλιατρών, τον Όμιλο Δράσης & Πολιτισμού Φιλιατρών, το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών, τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών, τον Αγροτικό Σύλλογο Φιλιατρών, το FAMOUS BAR, τον Α.Ο.Α.Ξ. Κυπαρισσίας , τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χριστιανούπολης, το Σύλλογο Διδασκόντων Γυμνασίου Φιλιατρών και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες για τη συνεισφορά τους.
Η συνεισφορά του Ομίλου Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας απέδειξε πως η αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.
Τα χρήματα κατατέθηκαν, με μεταφορά του ποσού, στο λογαριασμό του θεραπευτηρίου που νοσηλεύτηκε η κ. Ντούνου, η οποία είναι πλέον κοντά μας και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ο τραπεζικός λογαριασμός έκλεισε στις 29/05/2015.
Η κίνηση του λογαριασμού και τα σχετικά παραστατικά έγγραφα βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Η αλληλεγγύη είναι ιδεώδες που προβάλλει και υποστηρίζει τη μοναδική και ιδιαίτερη αξία του ανθρώπου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.