Δανειστική βιβλιοθήκη στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας

Ως δανειστική λειτουργεί η βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Κυπαρισσίας για όλο το καλοκαίρι, για όσους επιθυμούν την παρέα ενός βιβλίου.
Ανοίγει κάθε Πέμπτη από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι περιμένοντας το φιλαναγνωστικό κοινό της περιοχής, με περισσότερους από 1.700 τίτλους ελληνικής λογοτεχνίας, συμπεριλαμβάνοντας και βιβλία κυκλοφορίας του 2015, όπως και περισσότερους από 1.400 τίτλους ξένης λογοτεχνίας.
Παράλληλα έχει τμήματα ποίησης, ξενόγλωσσης λογοτεχνίας, θεάτρου, ψυχολογίας, φιλοσοφίας. Αξίζει όμως να σημειώσουμε και την υποστήριξη που έχει από το κοινό της περιοχής με την προσφορά βιβλίων προς αυτή.
Είναι μια προσφορά που συνεχίζεται και οποίος θέλει να χαρίσει βιβλία, μπορεί να επικοινωνήσει με τον καθηγητή υπεύθυνο τη βιβλιοθήκης Γιώργο Τσάλτα ή με το διευθυντή του σχολείου ή φυσικά να επισκεφθεί την βιβλιοθήκη τις ώρες που είναι ανοικτή.

Κ.Μπ. από την "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.