Επιστρέφει ο Τάκης Παναγόπουλος στον Α.Ο.Κ

 Σε ένα νευραλγικό πόστο για την ομάδα και το μέλλον της επιστρέφει στην ομάδα των κυανόλευκων ο Παναγιώτης (Τάκης) Παναγόπουλος, προπονητής για σειρά ετών στην πρώτη ομάδα της πόλης μας.
Οι συζυτήσεις έγιναν πριν 15 περίπου μέρες και η συμφωνία των δύο πλευρών είναι πλέον γεγονός.
Ο Τάκης θα αναλάβει ένα πόστο και μια αποστολή που γνωρίζει αρκετά καλά… Όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον Α.Ο.Κ θυμόμαστε τους πιτσιρικάδες της ομάδας να τον φωνάζουν «δάσκαλε».
Αυτό ακριβώς επέστρεψε για να κάνει και πάλι ο Κυπαρίσσιος προπονητής. Θα αναλάβει να οργανώσει και να «τρέξει» τις ακαδημίες του Α.Ο.Κ και να προετοιμάσει μικρά παιδιά τώρα, ως τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας αύριο.
Έχουμε ξαναγράψει ότι για κάθε σοβαρή ομάδα το παν είναι τα «φυτώρια», οι ακαδημίες. Από εκεί μπορεί να αντλεί ποδοσφαιριστές αλλά και να διασφαλίζει έσοδα, πολύ χρήσιμα για την λειτουργία της ομάδας.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η παρουσία του είναι κρίσιμη και καθοριστική, αλλά και μια εξόχως θετική εξέλιξη για τους μικρούς κυανόλευκους, τόσο για την ποιότητα όσο και για την εξέλιξη που θα μπορούν να έχουν μέσα από την ομάδα.
Μαζί του, αρμόδιοι να ασχοληθούν με τα θέματα των ακαδημιών ορίστηκαν από την Διοίκηση οι κ.κ Μακροκάνης, Δημητρακάκης, Παπαγιάννης και Αριδάς που θα επιφορτιστούν με οργανωτικά και λειτουργικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.