Παραμένουν Καμποσιώρης – Καρατζούλιας, προς την έξοδο ο Μαργαρώνης

Σε επικοινωνία που είχαμε το μεσημέρι του Σαββάτου με άνθρωπο της Διοίκησης, επιβεβαιώθηκαν τα γραφόμενα του τίτλου μας στο 100%.
Στο πλαίσιο των ανανεώσεων η Διοίκηση του Α.Ο.Κ σε συνεργασία και με τον άνθρωπο που τον έφερε στην πόλη μας, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καμποσιώρη.
Ο νεαρός Γιαννιώτης, που προσέφερε τις υπηρεσίες του σε πολλές θέσεις από τον προπονητή του Αλέξη Μαντζούνη, ακόμα και άγνωστες σε αυτόν, έδωσε τον καλύτερο εαυτό του φέτος στα παιχνίδια που αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο που αποκτήθηκε, προσφέροντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του τίτλου.
Ομοίως στους παραμένοντες θεωρείται και ο Παναγιώτης Καρατζούλιας ο οποίος βρήκε την λύση με την εργασία του και τελικά η επιθυμία τόσο του ιδίου όσο και της Διοίκησης έγινε πραγματικότητα και η συνεργασία με τους Κυπαρίσσιους θα συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Στην αντίθετη κατεύθυνση κινήθηκε η υπόθεση του Σπύρου Μαργαρώνη ο οποίος μάλλον θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν για την ομάδα.
Τόσο για τα παραπάνω όσο και για οτιδήποτε νεότερο θα βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με την Διοίκηση του Α.Ο.Κ και έγκυρα και έγκαιρα, θα σας ενημερώνουμε, μακριά από φήμες και προβλέψεις το φλυτζανιού!!!
Επίσης, αναμένουμε και την επίσημη τοποθέτηση της Διοίκησης για το σίριαλ Σγουράκη, για το οποίο ΠΡΩΤΟΙ λέγαμε ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας.

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.