Αντέδρασε ο «πελάτης» του Α.Ο.Κ Αντώνης Μαυρέας


Μετά την απόκτηση του Κώστα Αργυρόπουλου από τον Α.Ο Κυπαρισσίας, ο οποίος ήταν ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμούσε, ο προπονητής των πρασίνων Αντώνης Μαυρέας «άστραψε και βρόντηξε».
Ο προπονητής που όποτε συνάντησε την ομάδα της Κυπαρισσίας έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι, δεν μπόρεσε να χωνέψει πως ο ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα που κοουτσάρει, φάνηκε ιδιαιτέρως χρήσιμος για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας οι οποίοι ΚΑΙ φέτος, ξεκινούν την σεζόν με άγριες αγωνιστικές διαθέσεις και μόνο στόχο όχι τον τίτλο αλλά την άνοδο!!!
Ο προπονητής των «νησιωτών» λοιπόν μίλησε στο taklin.gr και δήλωσε: «Στον Πάμισο θα μείνει ή θα έρθει μόνο όποιος το θέλει. Εμείς δεν λύνουμε προβλήματα. Είμαστε μία ομάδα που θα κάνουμε μέχρι εκεί που μπορούμε. Δεν πάμε παραπάνω από τις δυνάμεις μας. Για να παίξεις στον Πάμισο πρέπει να το γουστάρεις, να τον αγαπάς και μετά έρχεται το οικονομικό. Αλλωστε το μοναστήρι να είναι καλά. Ο νοών νοείτο…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.