Π. Κατσίβελας: Δεν αφαιρέθηκε με υπαιτιότητα του Δήμου η Γαλάζια Σημαία

«Ο Δήμος Τριφυλίας για την υποστολή της σημαίας στην περιοχή του Καλού Νερού δεν έχει καμία ευθύνη και δεν ήταν και ποτέ στρατηγικός σχεδιασμός, ώστε να διεκδικεί Μπλε Σημαίες αλόγιστα», τόνισε ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου σχετικά με την αφαίρεση της Γαλάζιας Σημαίας από την παραλία του Καλού Νερού!
Ο ίδιος επισήμανε ότι τη Γαλάζια Σημαία διεκδικούσε και έπαιρνε ξενοδοχειακή μονάδα στο Καλό Νερό. Για κάποιο χρονικό διάστημα αυτή η μονάδα εκεί έκλεισε και επαναλειτούργησε εν μέσω καλοκαιρινής σεζόν.
Συνεχίζοντας είπε: «Θέλω να κάνω σαφές ότι δε σημαίνει ότι η Γαλάζια Σημαία χαρακτηρίζει και την καλύτερη παραλία και η απόδειξη είναι ότι υπάρχουν θαυμάσιες παραλίες στο Δήμο Τριφυλίας, όπως είναι η παραλία στη Χρυσή Άμμο, όπως είναι η παραλία στο Λαγκούβαρδο ή η παραλία στην περιοχή της Ελαίας, οι οποίες είναι αξεπέραστου κάλλους, μεγάλης προβολής και αξίας. Ήδη, ο θεσμός της Μπλε Σημαίας είναι σε ένα μαρασμό. Δεν ξέρω κι αν αξίζει και στο εξής να ασχολούμεθα ιδιαίτερα μ’ αυτό το αντικείμενο…».
Απαντώντας στο εάν από το Σύλλογο Επαγγελματιών Καλού Νερού είχε ενημερωθεί η Δημοτική Αρχή για το ζήτημα με τη Γαλάζια Σημαία και το θέμα που ανέκυψε μετά το κλείσιμο της ξενοδοχειακής μονάδας που την είχε αιτηθεί και λάβει επίσημα από την ΕΕΠΦ, σημείωσε πως ο ίδιος δεν είχε καμία ενημέρωση και όχληση.
Πάντως, στο Καλό Νερό, τόσο επαγγελματίες όσο και το Τοπικό Συμβούλιο, βάλλουν κατά της Δημοτικής Αρχής για την αφαίρεση της Γαλάζιας Σημαίας!
Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο κ. Κατσίβελας ενημέρωσε, επίσης, πως ο Δήμος έλαβε μέριμνα για ναυαγοσώστες αλλά μόνο τρεις ενδιαφέρθηκαν, ωστόσο, το Λιμεναρχείο θα επιβάλει πρόστιμα λόγω έλλειψης σκάφους.
Στράφηκε δε κατά του κράτους επειδή θα επιβάλει πρόστιμα στο Δήμο για έλλειψη σκάφους την ώρα που και το ίδιο το Λιμενικό δεν έχει σκάφος, όπως είπε!
Από το "ΘΑΡΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.