Κατώτερη των προσδοκιών η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση του Α.Ο.Κ, στα ύψη το κέφι και η ανταπόκριση των παρόντων

Με πολύ κέφι, χορό και πάμπολλες επιτυχίες να σιγοτραγουδιούνται από τους παρευρισκόμενους, πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση του Α.Ο. Κυπαρισσίας την Τρίτη το βράδυ στο λιμάνι της Κυπαρισσίας. Ο κόσμος που θέλησε να ενισχύσει την ομάδα της πόλης μας, είχε την ευκαιρία να ακούσει επιτυχίες δεκαετιών, από τους απόγονους των Μπιθικώτση, Διονυσίου και Πάριου.
«Κάντε υπομονή», «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου», «Ένα γράμμα», «Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα», «Αφιλότιμη», «Μου ΄χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση» είναι μερικές μόνο από τις επιτυχίες που είχαν την τύχη να απολαύσουν από τους Γρηγόρη Μπιθικώτση (junior), Άγγελο Διονυσίου και Χάρη Βαρθακούρη.
Οι καλλιτέχνες, δεν άργησαν με τις ερμηνείες τους να «φτιάξουν» τον κόσμο και να ανεβάσουν το κέφι καθώς, πέραν των μεγάλων επιτυχιών που συνέβαλαν, σημαντική παράμετρο αποτέλεσε και η αξία των ίδιων των ερμηνευτών που κατάφεραν για ‘άλλη μια φορά, να αποδώσουν τις επιτυχίες των γονιών τους με εκπληκτικό τρόπο.
Ο κόσμος, τραγούδησε με την ψυχή του αφήνοντας για λίγο πίσω την μιζέρια της καθημερινότητας που έχει διαμορφωθεί, ενώ δεν άργησε να ξεκινήσει και τον χορό σε ρυθμούς, λαϊκού, ζεϊμπέκικου αλλά και νησιώτικου.
Ωστόσο, η βραδιά στιγματίστηκε από την κατώτερη των προσδοκιών προσέλευση του κόσμου.
Δυστυχώς οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν «αγκάλιασαν» την πρωτοβουλία των παραγόντων της ομάδας της πόλης μας και δεν προθυμοποιήθηκαν να προσφέρουν το ελάχιστο που θα μπορούσαν ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια που γίνεται ΚΑΙ φέτος από την Διοίκηση του Α.Ο.Κ για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Αρκούνται προφανώς στην κριτική του καφενείου…
Ούτε προσέλευση στο γήπεδο, ούτε αγορά διαρκείας, καμία προσφορά σε εκδηλώσεις όπως η προχθεσινή αλλά ΠΡΩΤΟΙ σε κάθε κριτική στα στραβοπατήματα του συλλόγου.
Μια πρώτης τάξεως απάντηση στους επικριτές της σημερινής διοίκησης μετά τον αγώνα του Περιστερίου, που έλεγαν ότι «δεν βάζει χρήμα», «δεν βελτιώνει την ομάδα» ενώ είχαν ακουστεί και ακραίες φωνές που κατηγορούσαν την Διοίκηση ότι «έδωσε» τον αγώνα.
Αυτά, μόνο από ανθρώπους που απέχουν από κάθε δραστηριότητα της ομάδας θα μπορούσαν να ειπωθούν καθώς όσοι βρίσκονται κοντά, ξέρουν την καθημερινή αγωνία που βιώνει κάθε μέλος της διοίκησης ξεχωριστά για την εύρεση χρημάτων παρά τις όποιες «παραφωνίες» που παρατηρούνται και για τις οποίες θα αναφερθούμε σε ξεχωριστό άρθρο.
Παραφωνίες ωστόσο που αν συνεχιστούν, δεν θα αργήσουν να φέρουν τον Α.Ο.Κ σε «λιμνάζοντα βουρκόνερα».

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

3 σχόλια:

  1. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ(ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ),Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΤΗ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠ ΤΗ ΜΑΝΩΛΑΔΑ(ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ).ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ- ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟ...ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια επένδυση ρε φίλε, πας καλά; Επένδυση είναι όταν βάζεις χρήματα κάπου με σκοπό να τα πάρεις πίσω και μάλιστα με κέρδος...
    Αν δεν βοηθήσει ο κόσμος ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ χρήματα...
    Κάθε ένας από την Διοίκηση βάζει από την τσέπη του... αν δεν βάλουν πάει φούντο η ομάδα...
    Αν και ο κόσμος, δεν πάρει εισιτήριο, δεν πάρει κανέναν λαχνό, δεν συμμετέχει σε εκδηλώσεις πως θα βγει η χρονιά;
    Ρε τι ωραίες και ελληναράδικες απαιτήσεις που έχουν μερικοί....
    Το ότι στον ΑΟΚ μιλάνε όλοι αποτελεί πρόβλημα αλλα ας το βρουν... γι αυτό έμειναν και από γυμναστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λοιπόν Ο ΑΟΚ μαλλον δεν θα παει πολυ καλα φέτος ασχετος προπονητη γυμναστη κτλ αλλά επειδη έχει αρχίσει να αναπτύσετε νοοτροπια παρόμοια με την εποχή Καριτυνου....Χρήματα βάζει και πολλά η διοίκηση και όποιος το αμφισβητεί αυτό είναι το λιγότερο ελαφρομυαλος....το πρόβλημα είναι οτι και πάλι χτίζουμε έναν γίγαντα με ξύλινα πόδια.. και στην εκδήλωση καλά έκαναν όσοι μπορούσαν να πάνε και πήγαν χρειάζετε στήριξη
    Με εκτίμιση
    ΓΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.