Επιλογή Ντουγέρογλου να γίνει "δεύτερος"

Είναι γνωστό ότι η ομάδα της Κυπαρισσίας βρίσκεται πολύ κοντά στον 32χρονο Ανδρέα Αντωνόπουλο (ρεπορτάζ του Κυριάκου Πανόπουλου για λογαριασμό της "Ανοιχτής Ομάδας Φίλων του Α.Ο.Κ" στο facebook) χωρίς να έχει κλείσει κάτι οριστικά (δική μας πηγή), ενώ υπάρχει και μια ακόμα εναλλακτική αλλά χωρίς να μας επιτρέπεται να αναφέρουμε πρόσωπα και πράγματα καθώς όλες οι διεργασίες γίνονται στο παρασκήνιο και με απόλυτη
μυστικότητα.
Είτε μιλάμε για τον Ανδρέα Αντωνόπουλο όμως είτε για τον έτερο υποψήφιο, μιλάμε πάντα για τερματοφύλακα πρώτης γραμμής που θα ξεκινήσει την σεζόν κάτω από τα δοκάρια του Α.Ο.Κ με την φανέλα του βασικού, με δεδομένο ότι
η επέμβαση του Θοδωρή Ντουγέρογλου πηγαίνει όλο και πιο πίσω χρονικά. Εδώ είναι και η ουσία του τίτλου.
Ποιος ευθύνεται για την καθυστέρηση της επέμβασης; Κατά την δική μας άποψη;
Μα φυσικά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ενώ αυτό συνεπικουρείται και από αποκλειστικές μας πληροφορίες.
Ο άνθρωπος που "δοξάστηκε" και "μισήθηκε" ταυτόχρονα από πολλούς σε όλη την Πελοπόνησο, δείχνει να επιλέγει ή την καθυστέρηση της επέμβασης για δικούς του λόγους ή την ματαίωση αυτής.
Όλη η Μεσσηνία τον δόξασε, τουλάχιστον στους αγώνες μπαράζ, ενώ έγινε το κόκκινο πανί σε τρεις νομούς. Αρκάδες, Λάκωνες και Αργολιδείς, με το άκουσμα και μόνο του επώνυμου Ντουγέρογλου, ανακαλούν στην μνήμη τους στιγμές που ο πορτιέρο μας τους "πετσόκοβε" τις ελπίδες…
Μετά από μια χρονιά όνειρο που όλοι μιλούσαν για την αξία του (αυτή άλλωστε έκανε και τους αντιπάλους μας να τον φθονούν), με την Διοίκηση του Α.Ο.Κ να ενισχύσει το ρόστερ δηλώνοντας σε όλους τους τόνους ότι το καλοκαίρι του 2016, η ομάδα θα ετοιμάζεται για να αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, ο 30χρονος Θοδωρής επιλέγει να είναι η "εναλλακτική" στον πάγκο του Α.Ο.Κ.
Μάλιστα επιλέγει να ξεκινήσει θητεία βοηθού προπονητή και προπονητή τερματοφυλάκων σε ομάδα της Β’ Κατηγορίας (2 κατηγορίες κάτω από τον Α.Ο.Κ).
Δεν προσπαθούμε να παραβλέψουμε την προσφορά του ούτε φυσικά να αποδομήσουμε την ποδοσφαιρική του αξία. Επειδή όμως πάνω από όλα είναι η ομάδα και όχι κάθε ποδοσφαιριστής ατομικά, προσπαθούμε να αναλύσουμε την αντίδραση του ποδοσφαιριστή, μπροστά στο ενδεχόμενο να χειρουργηθεί και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Α.Ο Κυπαρισσίας από την πρώτη γραμμή.
Το πρόβλημα που έχει μπορεί να είναι απαγορευτικό για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα, δεν αποτελεί όμως εμπόδιο για την καθημερινότητα του παίκτη. Έτσι, ΙΣΩΣ, και το γράφουμε με κάθε επιφύλαξη, ο ίδιος επιλέγει να μην χειρουργηθεί και να διαβεί το μονοπάτι που περιγράψαμε παραπάνω. Δεύτερος τερματοφύλακας στον Α.Ο. Κυπαρισσίας και ότι προκύψει στο προπονητικό κομμάτι στην ομάδα των Γαργαλιάνων.
Ας ελπίσουμε να μας διαψεύσει σύντομα, αν και θα είναι δύσκολο πλέον να ξαναπάρει την φανέλα του βασικού τουλάχιστον για φέτος ακόμα και αν χειρουργηθεί το συντομότερο. Ειδικά αν επιβεβαιωθούν τα σενάρια που θέλουν να απαιτείται μεγάλος χρόνος αποθεραπείας, αφενός, διότι ο όποιος τερματοφύλακας αποκτηθεί θα έχει έρθει ως βασικός και αφετέρου ακόμα και αν επιστρέψει από την αποθεραπεία του ο Ντουγέρογλου, δεν εγγυάται κανείς ότι θα έχει τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό που είδαμε την προηγούμενη σεζόν.

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.