Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου Τριφυλίας προς τους παραγωγούς που προσέφεραν περισσευούμενη αγροτική παραγωγή

Ο Δήμος Τριφυλίας, αισθανόμενος την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους αγρότες - παραγωγούς που προσέφεραν περισσευούμενη αγροτική παραγωγή, στο πλαίσιο του προγράμματος προσφοράς σε οικογένειες που το είχαν πραγματικά ανάγκη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, εξέδωσε δελτίο τύπου που το διένειμε σε όλα τα μέσα του Νομού.
Συγκεκριμένα το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τριφυλίας ευχαριστεί θερμά τους παραγωγούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφοράς και διανομής της περισσευούμενης αγροτικής παραγωγής :
* Πάλλα Δημήτριο,
* Παναγιωτόπουλο Νικόλαο,
* Πούλο Ιωάννη
* Στασινόπουλο Κων/νο και
* Uzuni Γεώργιο
Με τη γενναιόδωρη συμβολή των παραγωγών ωφελήθηκαν ποιοτικά εξαιρετικών αγροτικών προϊόντων (λάδι, τομάτες, κολοκύθια, φασολάκια, μελιτζάνες) εκατό (100) οικογένειες σε όλη τη χωρική αρμοδιότητα του Δήμου μας, τη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ας επεκτείνουμε με τόλμη, κοινωνική ευαισθησία και αγάπη στους συνανθρώπους μας το δίκτυο αλληλεγγύης και προσφοράς στο Δήμο μας.
Ο Δήμος Τριφυλίας στηρίζει δράσεις εθελοντισμού και λειτουργεί ως στρατηγικός κόμβος συνεργασίας, συντονισμού, συνεννόησης, σχεδιασμού και δράσης με όλους τους εθελοντές και τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, που επιθυμούν να συνεργαστούν με το Δήμο, προς όφελος των κατοίκων του.
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ….γιατί ο εθελοντισμός και η προσφορά μας κάνει καλύτερους ανθρώπους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.