Τέλος ο Θεοδωρακόπουλος από τον Α.Ο.Κ


Μετά από μια ψύχραιμη κουβέντα μεταξύ του Θεόδωρου Θεοδωρακόπουλου και των ιθυνόντων του Α.Ο Κυπαρισσίας, αποφάσισαν από κοινού να δοθεί η ελευθέρας στο νεαρό ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε ομάδα της επιλογής του.
Με κυριότερο εμπόδιο την στρατιωτική του θητεία η οποία ολοκληρώνεται στα τέλη του τρέχοντος έτους, ο "χρυσός" σκόρερ του Άστρους, φάνηκε να μην περιλαμβάνεται στα πλάνα του νέου προπονητή της ομάδας, Νίκου Φρούσσου με αποτέλεσμα ο νεαρός ποδοσφαιριστής να κάνει μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση με την Διοίκηση της ομάδας, σε ότι αφορά την κοινή τους πορεία.
Η κατάληξη αυτής της συζήτησης, όπως προείπαμε, ήταν να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής από τον Πύργο και να αναζητήσει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Θοδωρή Θεοδωρακόπουλο μας είπε: "Έμεινα ελεύθερος από τον Α.Ο.Κ, λόγω και την θητείας μου που είναι εμπόδιο στο να βοηθήσω την ομάδα. Με δεδομένο ότι πέρασα έξι πολύ καλούς μήνες στην Κυπαρισσία και πρόλαβα να δεθώ με την ομάδα, λυπάμαι που αποχωρώ και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα του Α.Ο.Κ για κάθε στόχο της φετινής σεζόν. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Διοίκηση για την συμπεριφορά της απέναντί μου στους μήνες που αγωνίστηκα στην ομάδα".
Στην συνέχεια της κουβέντας που κάναμε μας είπε ότι πιθανός, επόμενος σταθμός θα είναι ο Π.Α.Ο Βάρδας, ομάδα από την οποία ήρθε στην Κυπαρισσία πριν από 8 περίπου μήνες. Εμείς ευχαριστούμε για την προσφορά του και ευχόμαστε ότι καλύτερο στον νεαρό επιθετικό σε κάθε μελλοντικό του σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.