Συνέντευξη του Νίκου Φρούσσου στο site της ομάδας.

Για το ξεκίνημα και την νέα σεζόν, μίλησε χθές στον Ανδρέα Ηλιόπουλο για λογαριασμό της επίσημης σελίδας της ομάδας,aok-fc.blogspot.gr, ο προπονητής των κυανόλευκων, Νίκος Φρούσσος.
Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα και φυσικά η άνοδος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Φιλιατρινού τεχνικού, ενώ και το κύπελλο αποτελεί έναν θεσμό που ενδιαφέρει την ομάδα, καθώς όπως είπε σε κάθε αγώνα ο Α.Ο.Κ θα επιζητά την νίκη.
Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Α.Ο Κυπαρισσίας είπε:
"Ξεκινήσαμε με πολλά όνειρα και εύχομαι όλα να πάνε όπως τα έχουμε προγραμματίσει. Να έχουμε υγεία και μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι, να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Και το Κύπελλο φυσικά είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και ο σκοπός μας είναι να επιζητούμε τη νίκη σε κάθε αγώνα.
Είναι πολύ βασικό που η διοίκηση είναι πολύ σωστή και συνεχώς δίπλα μας σε ότι χρειαζόμαστε. Έγινε η αρχή και ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά. Γνωρίζω τα περισσότερα παιδιά από τη προηγούμενη σεζόν και είμαι βέβαιος πως όλοι οι παίκτες ξέρουν τόσο σε ποια ομάδα έχουν έρθει, όσο και τις απαιτήσεις που υπάρχουν εδώ. Δίνουν το καλύτερο τους εαυτό και αφού έγινε μια καλή αρχή, θέλω να έχουμε ανάλογη συνέχεια.
Βλέπω την όρεξη στα πρόσωπα τους και σιγά-σιγά ανεβάζουμε στροφές.
Όσον αφορά τις προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά (τα απογεύματα) μέχρι και το Σάββατο, ενώ τη Κυριακή θα υπάρχει ρεπό, ώστε από τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας να αυξηθεί σταδιακά η διάρκεια και η ένταση."
ΠΗΓΗ: "aok-fc.blogspot.gr"
Φωτογραφία: "taklin.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.