Το σίριαλ "Facebook Timeline" φτάνει στο τέλος του

Φαίνεται πως το σίριαλ με τίτλο "Facebook Timeline" φτάνει στο τέλος του. Το νέο design για τα προφίλ του Facebook άρχισε να διατίθεται στο ευρύ κοινό. Η διοίκηση του Facebook επέλεξε τη μακρινή Νέα Ζηλανδία για το ντεμπούτο του Timeline. Το Timeline βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών.
Η Νέα Ζηλανδία επελέγη ως μια χώρα με κατοίκους διαφορετικής κουλτούρας από αυτή των ΗΠΑ, που όμως μιλούν αγγλικά και άρα μπορούν να δώσουν άμεσα αξιοποιήσιμο feedback στους μηχανικούς του Facebook.
Το Timeline έχει γίνει δεκτό με ανάμεικτα συναισθήματα από τους developers που το έχουν δοκιμάσει και συνεπώς η ηγεσία του Facebook θέλει να είναι απολύτως βέβαιη ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει πριν το διαθέσει σε όλους τους χρήστες.

ΠΗΓΗ: "e-pcmag.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.