Παραίτηση Βορίδη, προσχώρηση στην Ν.Δ μαζί με Α. Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Kyparissia News-Blog, σήμερα το μεσημέρι θα ανακοινωθεί η προσχώρηση των κ.κ Γεωργιάδη και Βορίδη στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι ο κύριος Βορίδης ως υπουργός υποδομών, δεδομένου ότι ο κ. Σαμαράς δεν επιθυμεί να εκπροσωπείται η Ν.Δ στην κυβέρνηση με κοινοβουλευτικά της στελέχη, μετά την ένταξή του στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ακλουθώντας την «τακτική Αβραμόπουλου» θα παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα σε αντίθεση με τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος δεν μετέχει πλέον στην κυβέρνηση Παπαδήμου οπότε μπορεί να παραμείνει μέλος του κοινοβουλίου και πλέον, μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ.
Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων λοιπών αλλά και των αντιδράσεων από την πλευρά του κ. Καραντζαφέρη, έτερου ενοίκου της «κεντροδεξιάς πολυκατοικίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.