Φιλιατρά: Μικροπωλητής τραυματίστηκε από δημοτικό υπάλληλο

Ξεκίνησε, τις προηγούμενες μέρες, η καθιερωμένη παντριφυλιακή εμποροπανήγυρη του Αγίου Χαραλάμπους στα Φιλιατρά. Το πανηγύρι εκτείνεται στον πεζόδρομο και τους δρόμους που οδηγούν στην εκκλησία της Παναγίας, στην οποία βρίσκεται η ιερά και θαυματουργή εικόνα του πολιούχου και προστάτη των Φιλιατρών και της Τριφυλίας.
Το πανηγύρι θα διαρκέσει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας και έχει μεγάλη ποικιλία εμπορευμάτων, σε ελκυστικές τιμές, λειτουργούν σουβλατζίδικα με λαχταριστά κρεατικά, ενώ υπάρχουν πάγκοι με γλυκίσματα, λουκουμάδες, παστέλι, σάμαλι, καθώς και παγωτό μηχανής. Στη, δε, πλατεία της πόλης έχει στηθεί και λειτουργεί λούνα - παρκ για τους μικρούς και μεγαλύτερους.
Η κίνηση τις πρώτες μέρες είναι υποτονική, αλλά όλοι ελπίζουν πως, όσο πλησιάζει η μέρα του εορτασμού, το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής, θα αυξηθεί.
«Μελανό» σημείο στην εμποροπανήγυρη και τον εορτασμό αποτελεί, ωστόσο, ο τραυματισμός του αντιπροέδρου του Συνδικάτου Μικροπωλητών Νεκτάριου Ντόλιου, από δημοτικό υπάλληλο, ευτυχώς χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.
Το επεισόδιο συνέβη το βράδυ της Κυριακής και όπως είπε στο «Θ» ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδος, Σταμάτης Μέλος: «Ξαφνικά εμφανίστηκε στο χώρο κάποιος κύριος ως υπάλληλος του Δήμου, πήγε σε κάποιον πάγκο και είπε ότι έχει υπερβεί το όριο, πενήντα πόντους παραπάνω από την προβλεπόμενη θέση που είχε χαραγμένη ο Δήμος. Όταν πήγε ο αντιπρόεδρος και του είπε “ποιος είναι και από πού είναι;”, πήρε ένα σίδερο (σ.σ. ο δημοτικός υπάλληλος), άρχισε να φωνάζει και τον χτύπησε στο κεφάλι».
Ο τραυματισμένος αντιπρόεδρος του Συνδικάτου μετέβη στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν δύο ράμματα στο κεφάλι. Όπως σημείωσε ο κ. Μέλος μιλώντας στο «Θ», τόσο ο τραυματίας αντιπρόεδρος όσο και το Συνδικάτο δεν προέβησαν σε υποβολή μήνυσης κατά του δημοτικού υπαλλήλου για το συμβάν: «Δε δώσαμε συνέχεια, για να λήξει το θέμα. Δε θέλουμε με μηνύσεις να αναστατώσουμε μια πόλη που μας φιλοξενεί. Πιστεύουμε ο δήμαρχος να πράξει τα προβλεπόμενα».
Για, δε, το ξεκίνημα της εμποροπανήγυρης, είπε: «Υπάρχει μεγάλη κρίση, ο κόσμος δεν έχει λεφτά, δεν έχει να ψωνίσει ακόμη και πράγματα που είναι πρώτης ανάγκης. Πλέον, το μόνο που μπορεί να μας σώσει είναι οι προσευχές μας στο Θεό, όπως μας καταντήσανε». Ωστόσο, εξέφρασε την ελπίδα πως όσο περνάνε οι μέρες θα υπάρξει κίνηση, τονίζοντας τις χαμηλές τιμές και τα καλά προϊόντα που διατίθενται!

Του Ηλία Γιαννόπουλου από το "ΘΑΡΡΟΣ"

2 σχόλια:

  1. Όνομα δεν έχει ο υπάλληλος;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Ο ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗΣ Η Ο ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.