Τριφυλία - Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση με «πυρήνα» ΣΥΡΙΖΑ


Τις επόμενες μέρες και πιθανότατα τις πρώτες μέρες της ερχόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνέλευση νέας Δημοτικής Κίνησης για το δήμο Τριφυλίας με «πυρήνα» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ!
Αυτή, μάλιστα, θα είναι η δεύτερη - κατά σειρά - Κίνηση που συγκροτείται, μετά τη συγκρότηση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών η οποία μετά τη δημοσιοποίηση της Διακήρυξής της, έχει συγκροτήσει προσωρινή γραμματεία, έχει επισκεφθεί το δήμαρχο, καταθέτοντας Υπόμνημα για προβλήματα και θέμα της περιοχής, και χθες επισκέφθηκαν το Βιολογικό Καθαρισμό Κυπαρισσίας!
Η αυτοδιοικητική Κίνηση, με «πυρήνα» στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εδώ και αρκετό καιρό προετοιμαζόταν καθώς, με πρωτοβουλία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είχε συγκροτηθεί πυρήνας και εξελίχθηκαν έντονες διεργασίες για τη συγκρότηση Αυτόνομης Δημοτικής Κίνησης, στη βάση του πλαισίου της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ναι στις αυτόνομες πολιτικές και αυτοδιοικητικές κινήσεις και όχι σε αμιγώς κομματικές!
Αυτόνομη δημοτική κίνηση, με πυρήνα τον ΣΥΡΙΖΑ και συνασπισμένες σε αυτή ευρύτερες αριστερές, δημοκρατικές και σαφέστατα αντιμνημονιακές δυνάμεις. Τις μέρες αυτές, μάλιστα, μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές σχεδίου Ιδρυτικής Διακήρυξης της Κίνησης, που θα συζητηθεί κατά την Ιδρυτική Συνέλευση.
Τα στελέχη της Κίνησης εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς ώστε η Ιδρυτική Συνέλευση να μην καταστεί μια μεταξύ των συνάθροιση - μάζωξη, αλλά να είναι μια πολιτική εκδήλωση με σαφή αυτοδιοικητικό περιεχόμενο και πλαίσιο, ενώ εκτός από τα γνωστά τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, Συνιστωσών του και κοινωνικών οργανώσεων, με ενδιαφέρον αναμένεται αν στην Ιδρυτική Συνέλευση συμμετάσχουν τοπικοί παράγοντες προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ, τη ΔΗΜ.ΑΡ., την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τους Οικολόγους ή ακόμη και δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του δήμου Τριφυλίας!
Με ενδιαφέρον αναμένεται, επίσης, η Διακήρυξη της Κίνησης καθώς και οι θέσεις της για τον δήμο Τριφυλίας και, βεβαίως, τα άτομα που θα συγκροτούν την Κίνηση από τα οποία εν πολλοίς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η δυναμική της στην κοινωνία και η αποδοχή και στήριξή της από τους πολίτες!

Από το "ΘΑΡΡΟΣ"

7 σχόλια:

  1. Μπράβο γιατί ήδη αργήσαμε ! δεν μπορεί ένα χρόνο πρίν τις δημοτικές εκλογές να μένουμε πίσω απο τις εξελίξεις σαν απλοί τιμητές καί παρατηρητές , την στιγμή μάλιστα που ήδη στην περιοχή ή μισαλλοδοξία της χ.α. "αλωνίζει" κυριολεκτικά !

    Θ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Φυσικά με iq τσουκνίδας σαν το δικό σου δεν περιμένεις καί πιο...εμπνευσμένο σχόλιο !!

      Διαγραφή
  3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ. ΟΙ ΜΠΕΚΡΙΔΕΣ ΜΕ ΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΛΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΟΥΜΟΝΟΠΡΕΖΑΚΙΑ. ΤΡΕΜΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητε ADMIN τα σχόλια τα διαβαζουν και μικρά παιδία, παρακαλώ κρατήστε κάποιο επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ADMIN τα σχόλια τα διαβάζουν και μικρά παιδιά. Μη γράφετε για αλκοόλ και εξαρτησιογόνες ουσίες. Παρακαλώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.