''Boμβα'' Καλκαβουρα! Ανεξαρτητοποιηθηκε απο τον συνδυασμο Κολλια!

Για αλλα θεματα συγκεντρωθηκαν οι Δημοτικοι Συμβουλοι εχθες στο Δημαρχειο αλλα τελικα τη παρασταση εκλεψε αφηνοντας ''βομβα'' στην αιθουσα,ο πρωην προεδρος του Σωματος κ.Καλκαβουρας ο οποιος δηκτικοτατα απεσυρε την εμπιστοσυνη του στο συνδυασμο του Δημαρχου κ.Κολλια και ανεξαρτητοποιηθηκε μεσω δηλωσης-επιστολης που κατεθεσε στον προεδρο του Συμβουλιου κ.Μπασδανη.
Ηδη αρκετοι στο παρασκηνιο μιλουν για τη
σκληρη σταση και συσπειρωση που θα δειξουν οι Γαργαλιανοι στους επομενους μηνες και οτι αρχιζουν να γινονται πραγματικοτητα σεναρια που θελουν σθεναρα τους Γαργαλιανωτες να διεκδικησουν τον ελεγχο του Δημου πλεον με πιθανο νεο συνδυασμο.Πολλοι θεωρουν οτι η ανεξαρτητοποιηση ''ανοιξε το χορο'' ουσιαστικα και συμβολικα και επονται εξελιξεις.
Πιο συγκεκριμενα το κειμενο της επιστολης του κ.Καλκαβουρα,εχει ως εξης:
«Κύριε Πρόεδρε, Με την επιστολή μου αυτή θέλω να ενημερώσω εσάς και το δημοτικό συμβούλιο, ότι πλέον δεν ανήκω σε καμία δημοτική παράταξη ή ομάδα στο δήμο μας. Θα υπηρετώ σε όλη τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου του δημότες του Δήμου Τριφυλίας, τους συμπατριώτες που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και με ανέδειξαν δημοτικό σύμβουλο. Αυτή η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου είναι που με καθοδηγεί στην απόφαση που πήρα. Η απόφασή μου αυτή υπαγορεύτηκε και από την υπερεικοσαετή ενασχόλησή μου με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση, χωρίς εκπτώσεις, προσηλωμένος στην ανάδειξη και επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων. Θα πρέπει δε να σημειώσω ότι με αυτή μου την ενέργεια σε καμία περίπτωση δεν ακυρώνεται η απόφασή μου να ασχοληθώ με το Δήμο Τριφυλίας. Αυτό που ακυρώνεται είναι η εμπιστοσύνη για την ακολουθούμενη πολιτική και αυτούς που την εφαρμόζουν. Η παραγωγή έργου στον Δήμο είναι ελάχιστη, αν και σαν δημοτική ομάδα είχαμε πάρει αποφάσεις, είχαμε αναδείξει προβλήματα και είχαμε προτείνει λύσεις, αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν τις εφάρμοσαν. Η λειτουργία, η οργάνωση, η δομή του Δήμου ήταν προβληματική και εξακολουθεί να είναι. Έχω υποχρέωση, έχουμε υποχρέωση, να μην είμαστε πλέον θεατές, αλλά να δούμε την αλήθεια και την πραγματικότητα. Τα υπονοούμενα, οι υπόγειες διαδρομές, η σπίλωση προσώπων, είναι το κύκνειο άσμα αυτών που δεν έχουν πρόταση, αυτών που τελειώνουν, που δεν έχουν επιχειρήματα, που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να παραδεχθούν την αποτυχία τους. Επιτέλους! Όλοι δεν είμαστε ίδιοι! Κάποιοι, εδώ και αρκετό καιρό ζητούσαμε αλλαγή πορείας, ζητούσαμε αλλαγή ρόλων, ζητούσαμε αλλαγή πολιτικής στο Δήμο. Οι λίγοι εισακούστηκαν, αν και στην Δημοκρατία η πλειοψηφία κυβερνά. Δεν θα ακολουθήσω κάποιους στο παραμίλημά τους, αλλά αν χρειαστεί δεν θα παραμείνω απαθής, θα υπερασπιστώ την διαδρομή μου στην αυτοδιοίκηση. Είμαστε όλοι γνωστοί, αλλά δεν είμαστε όλοι, όλα αυτά τα χρόνια, 365 ημέρες στην Τριφυλία. Κύριε Πρόεδρε, θεωρώ αυτονόητο ότι αυτή η επιστολή θα αναγνωστεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Με τιμή, Καλκαβούρας Γιάννης Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.