Μαγικές στιγμές στον Αρκαδικό ποταμό

Τις μοναδικές ομορφιές που κρύβει ο Αρκαδικός ποταμός είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και να θαυμάσουν όσοι συμμετείχαν στην φετινή πεζοπορία που διοργάνωσε με επιτυχία την Κυριακή για μια ακόμη
χρονιά ο Σύλλογος Μυραίων και Αλιμακαίων "Η Περιστεριά"
Περισσότερα από 30 άτομα συμμετείχαν στην φετινή πεζοπορία που ξεκίνησε από την θέση Διπόταμα όπου ενώνεται το ποτάμι του Σελλά με αυτό του Κοπανακίου. Ακολουθώντας την διαδρομή μέσα στην κοίτη του ποταμού, με τα γάργαρα και δροσιστικά νερά κάτω από την σκιά ψηλών δέντρων, θαυμάζοντας και περνώντας κάτω από το επιβλητικό πέτρινο γεφύρι της περιοχής, έφτασαν μέχρι τον αρχαιολογικό χώρο της Περιστεριάς στις παρυφές του οποίου περνά το ποτάμι - εκεί που σχηματίζεται το φαράγγι με τους σταλακτίτες και τις πηγές.
Στο χώρο αυτό που έχει διαμορφωθεί καταπληκτικά κάτω από τα τεράστια πλατάνια με ξύλινη γέφυρα και παγκάκια από το σύλλογο προσφέρθηκε γεύμα, στο οποίο συμμετείχαν όχι μόνο οι πεζοπόροι αλλά περισσότερα από 150 άτομα. Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος για πρώτη χρονιά ειδικά για την πεζοπορία είχαν έρθει εκδρομείς από την Καλαμάτα και την Θεσσαλονίκη.

Κ.Μπoυρας 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.