Ποινη σε γιατρο του Νοσοκομειου Κυπαρισσιας

Τη στέρηση μισθού για τρεις μήνες από γιατρό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας αποφάσισε προχθές σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας.
Το θέμα έφτασε στο Διοικητικό Συμβούλιο, μετά από επώνυμες καταγγελίες πολιτών για άσχημη συμπεριφορά του γιατρού απέναντι σε κόσμο, ενώ η ποινή που του
επιβλήθηκε είχε να κάνει και με άλλα θέματα που αφορούσαν στα καθήκοντά του, όπως κάποιες διακομιδές που έγιναν, ενώ κρίθηκε από το Συμβούλιο ότι δε χρειαζόταν να έχουν γίνει.
Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη στέρηση μισθού τριών μηνών από το γιατρό ήταν ομόφωνη.


ΘΑΡΡΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Μήπως είναι ο γνωστός γενικός χειρουργός που προκειμένου να μετακομίσει στην Καλαμάτα όπου ήδη εργάζεται η γυναίκα του, ότι περιστατικό και να προκύψει (ακόμα και ράμματα που λέει ο λόγος) τα στέλνει Καλαμάτα-Πύργο, παντού τέλος πάντων εκτός από το να κάνει αυτός την δουλειά;;;;
    Άντε τα κοπρόσκυλα... κάτι τέτοιοι είναι για διαθεσιμότητα και σπίτι τους να δουν τι θα πει "βερίκοκο" στην αγορά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.