Έκλεψαν 9μετρο αλιευτικό από το λιμάνι της Κυπαρισσιας!

Απίστευτο κι όμως … ελληνικό!
Προφανώς έχουμε ακούσει για κλοπές πολλών ειδών στη στεριά αλλά μέσω θαλάσσης ποτέ δεν καταγράφηκε τουλάχιστον στη περιοχή της Κυπαρισσίας. Πιο αναλυτικά ένα επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος σύμφωνα με καταγγελία του ιδιοκτήτη αφαίρεσαν άγνωστοι προχθές, παρότι
ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι το οποίο δεν έχει καν φωτισμό!
Το σκάφος την ημέρα αυτή δεν βγήκε για αλιεία και ήταν στην προβλήτα του λιμανιού αλλά όταν το αναζήτησε ο ιδιοκτήτης του κάτοικος Κακοβάτου Ηλείας ο οποίος τυχαίνει να είναι και Πρόεδρος των αλιέων Κυπαρισσιακού Κόλπου στην Ηλεία ήταν..άφαντο! Σύμφωνα με εκτιμήσεις δεν αποκλείεται το αλιευτικό σκάφος 9 μέτρων να έκανε φτερά μέσω θαλάσσης σε άγνωστα νερά καθώς ο δράστης φαίνεται να γνώριζε καλά την ναυτική ορολογία. Και τούτο διότι η μεταφορά του μέσω στεριάς απαιτεί μεγάλο όγκο πρόσδεσης και βαρέος όχημα για να…πάει σε άλλο προορισμό. Τις έρευνες διεξάγει ο Λιμενικός σταθμός Κυπαρισσίας, ο οποίος συνεργάζεται με όλες τις αρχές για την ανεύρεση του σκάφους, το οποίο έκανε φτερά από το λιμάνι.

Messinia News Network

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.