Ας μιλησουμε λιγο και για ποδοσφαιρο...


Γραφει ο Γιωργος Καλογεροπουλος

Με μεγαλη χαρα και υπερηφανεια παρακολουθω την πορεια αυτης της ομαδας,που φετος εχει κανει ηδη τη διαφορα και εχει εξελθει απο τα αμιγως Μεσσηνιακα δρωμενα.Αυτο ειναι
κατι δεδομενο και εχει κατακτηθει περα απο οποια καταληξη θα εχει ο αγωνας της χρονιας σε λιγες ημερες.
Θεωρω ομως οτι για να εχει ευτυχη καταληξη και αισιο αποτελεσμα οφειλουμε ολοι μας,φιλαθλοι,διοικηση (για τους ποδοσφαιριστες δεν γνωριζω τι συμβαινει)να χαμηλωσουμε τους τονους.Τις αποψεις μας τις εχουμε εκφρασει,η διοικηση ας κανει οποια προσπαθεια μπορει αθορυβα και ας σταματησουμε αυτη τη φασαρια και αφθονη ''σκονη'' που σηκωνουμε σχετικα με την εδρα.
Η Ε.Π.Ο. με οποιο κριτηριο,ορισε τον αγωνα στο Περιστερι,εκτος Περιφερειας των ενδιαφερομενων.
Αντιλαμβανομαι πληρως τις αντικειμενικες δυσκολιες και ισως το πιθανο παρασκηνιο.
Αλλα αγαπητοι φιλοι της ομαδας αυτης,το παιχνιδι ειναι στο χορταρι.Η μπαλα κυλαει στο τεραιν.Ας μην αποσυντονιζουμε αλλο τους ποδοσφαιριστες.Εχει μεινει μια εβδομαδα για το ονειρο και νομιζω οτι συμφωνουμε ολοι,πως αυτοι πρωτοι απο ολους εχουν αναγκη την ηρεμια και την αυτοσυγκεντρωση στην ουσια,στο ποδοσφαιρο.
Αυτο το σουσουρο που εχει δημιουργηθει, δειχνει σαν να ψαχνουμε ηδη δικαιολογιες για μια πιθανη ηττα.
Ο Α.Ο.Κ. εχει μεταλλο νικητη.Δεν του χρειαζονται αιτιες,ουτε παινεματα για οτι προκυψει.
Οτι εχει κανει και οτι θα κανει,το εχει κερδισει στο γηπεδο.
Οποιο και αν ειναι αυτο,οπου και αν ειναι αυτο,με οποια αφιλοξενη υποδοχη.
Τη μπαλα στους παικτες κυριοι.

Υ.Γ.: Eιμαι απολυτα βεβαιος οτι οι εν Αθηναις ετεροδημοτες της Κυπαρισσιας θα δωσουν τη δυναμικη τους παρουσια στο Περιστερι.Κατι που επισης θα εκαναν αν γινοταν και οπου αλλου ο αγωνας. 

2 σχόλια:

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.