Εμφιαλωμένο νερό από τη Μεσσηνία

Η Ergopack είναι μια εταιρεία που έχει εγκαταστάσεις και στο Διαβολίτσι και είναι πρωτοπόρα από το 2006, όταν ξεκίνησε με μελέτες και σχεδιασμό φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Αφού εκπαίδευσε το προσωπικό της, συνέχισε τη δραστηριότητά της στο χώρο με εγκαταστάσεις από το 2009.
Ο Βασίλης Χαρίτσης, ιδιοκτήτης της εταιρείας, επέκτεινε τις δραστηριότητές της και ξεκίνησε να φτιάχνει μπουκάλια, καπάκια και πώματα. Μέχρι που κατέληξε στην παραγωγή του πρώτου μεσσηνιακού εμφιαλωμένου νερού με το όνομα "Ανδανία".
Όπως διαβάζουμε, προέρχεται από τους πρόποδες των Αρκαδικών όρεων, όπου κατά τον Παυσανία (Μεσσηνιακά) τοποθετείται η πρώτη πρωτεύουσα των Μεσσηνίων "Ανδανία", με αναφορά και σε ονομαστή πηγή της περιοχής.
Ευελπιστούμε για τα καλύτερα στην καινούργια προσπάθεια της εταιρείας και όλοι εμείς οι υπόλοιποι να έχουμε πλέον στο μυαλό μας ότι μπορούμε να πίνουμε εμφιαλωμένο νερό και από τον τόπο μας.

Από το "ΘΑΡΡΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.