Με αρκετό κόσμο παρά το «πάγωμα» μετά την προκήρυξη του δημοψηφίσματος, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Ομίλου Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού.

Πλήθος κόσμου προσήλθε στην ετήσια εκδήλωση του Ομίλου Φίλων Τριπυλιωτών Αρκαδικού Ποταμού. Παρότι ακυρώθηκαν δεκάδες προκρατήσεις, λόγω της προκήρυξης του δημοψηφίσματος και της όποιας αναστάτωσης προξένησε το γεγονός αυτό, αρκετοί ήταν και αυτοί που επέλεξαν να τιμήσουν με την παρουσία τους το Δ.Σ του Ομίλου καθώς και τα μέλη του, στην όμορφη εκδήλωση που είχε διοργανώσει στο κέντρο «Στεφανής» στην Τερψιθέα το προηγούμενο Σάββατο 27 Ιουνίου.
Όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν σε μια όμορφη παρουσίαση τα χωριά της Τριπύλης, από το μέλος του ομίλου, την Φιλόλογο κα Δήμητρα Ανδρινοπούλου Βρεττού. Όμορφα τοπία, καταπράσινες πλαγιές, γραφικά χωριά, υπέροχες εικόνες από τον Αρκαδικό ποταμό καθώς και το πάρκο που έχει φτιάξει ο Όμιλος μέσα στην φύση συνέθεσαν το πάζλ των εικόνων που «έντυσε» με την περιγραφή της η κα Ανδρινοπούλου. Να σημειώσουμε ότι το πάρκο είναι στην διάθεση των εκδρομέων, τόσο για επίσκεψη και ξεκούραση, όσο και για ημερήσια απόδραση για περίπατο στα μονοπάτια που έχουν δημιουργηθεί και περιήγηση στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον του πάρκου.

Επίσης έγινε παρουσίαση από τον Γραμματέα του Ομίλου κ. Βασίλειο Ν. Αργυρόπουλο, του μελλοντικού πλάνου που υπάρχει στο μυαλό του Δ.Σ για την περαιτέρω εξέλιξη του Πάρκου, με αποκορύφωμα την ένταξή του στον τουριστικό χάρτη του Δήμου και την διοργάνωση εκδηλώσεων που θα τραβήξουν την προσοχή ολόκληρης της Ελλάδας. Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, river parties και πολλά άλλα.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Κατσίβελας οι Αντιδήμαρχοι κα Μαρία Πανουσιοπούλου και ο κ. Ιωάννης Κατσούλας. Επίσης παρέστη ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτριος Κουτσούλης ενώ από την πλειοψηφούσα παράταξη βρέθηκαν επίσης οι κ.κ Σπύρος Χρονόπουλος, Θεόδωρος Τσαλαμανδρής και ο πάρεδρος της κοινότητας Σελλά, κ. Παναγιώτης Ντέντες. Τέλος την περιφέρεια εκπροσώπησε ο κ. Τζώρτζης Μπακούρος.

Μετά την ομιλία και το καλωσόρισμα του Προέδρου του Ομίλου κυρίου Παναγιώτη Αδαμόπουλου, απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας.
Επίσης μίλησαν ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Κουτσούλης, ο κ. Τζώρτζης Μπακούρος εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος, πατήρ Παναγιώτης Σταθόπουλος.

Άπαντες εξήραν το έργο που γίνεται στον Όμιλο και την σημασία που έχει για τον Δήμο μας η ανάδειξη της περιοχής και γενικότερα το κάλος του Αρκαδικού Ποταμού.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, δεσμεύτηκε να είναι αρωγός σε ότι του ζητηθεί προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης και της αξιοποίησης της περιοχής. Ανταποκρίθηκε δε θετικά στο αίτημα του κ. Π. Αδαμόπουλου, για ένταξη της περιοχής στον τουριστικό οδηγό του Δήμου καθώς και την βοήθεια προς τον όμιλο για την υλοποίηση του μεγάλου του σχεδίου που δεν είναι άλλο από το φράγμα που θέλει να κατασκευάσει.
Μετά και τις ομιλίες ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια πολύ κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.












3 σχόλια:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??????? ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη. Εμείς αναφέραμε τον κ. Μπακούρο, όπως προσφωνήθηκε για να λάβει τον λόγο, ενώ και ο ίδιος μετέφερε χαιρετισμό του κ. Τατούλη.
      Ευχαριστούμε για την επικοικωνία

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ αναγνώστη. Εμείς αναφέραμε τον κ. Μπακούρο, όπως προσφωνήθηκε για να λάβει τον λόγο, ενώ και ο ίδιος μετέφερε χαιρετισμό του κ. Τατούλη.
      Ευχαριστούμε για την επικοικωνία

      Διαγραφή

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.