Με χαμόγελα και σε καλό κλίμα η κλήρωση της Α' Κατηγορίας Μεσσηνίας

...γράφει ο Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος
Σε κλίμα αισιοδοξίας για κάθε ομάδα χωριστά και πολλά χαμόγελα, ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η κλήρωση της Α’ Τοπικής Κατηγορίας. Στην αίθουσα "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ" της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, βγήκε ο δρόμος που πρέπει να διαβεί η ομάδα της πόλης μας, στον δρόμο για την κορυφή που ΚΑΙ φέτος έχει χαράξει σαν στόχο.
Με ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι εκτός έδρας, ο Νίκος Φρούσσος θα κληθεί απέναντι στον Α.Ο Διαβολιτσίου να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο ντεμπούτο του σαν προπονητής στον πάγκο των κυανόλευκων.
Στο αντίστοιχο περσυνό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες (21η αγωνιστική) ο Α.Ο.Κ είχε «περάσει» με σκορ 0-2 από το γήπεδο του Δωρίου, το οποίο χρησιμοποιεί σαν έδρα η ομάδα του Διαβολιτσίου με σκόρερ τους Κόλλια και Μητρόφ στο 44ο και το 65ο λεπτό αντίστοιχα.
Ούτε η Ανδρούσα θα λέγαμε ότι αποτελεί φόβητρο την 2η αγωνιστική, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας στο "Δημοτικό Γήπεδο Κυπαρισσίας".
Τα δύσκολα ξεκινούν την 3η αγωνιστική με την επίσκεψη στους Γαργαλιάνους. Πρώτο δύσκολο παιχνίδι, τουλάχιστον σε σχέση με την περσινή πορεία, καθώς χρειάστηκαν 2 πέναλτι και ισάριθμα εύστοχα χτυπήματα από τον αρχηγό Λυδιώτη στο 83ο και το 90ο λεπτό για να ανατραπεί το 1-0 του Νάκου από το 23ο λεπτό της αναμέτρησης.
Την επόμενη δύσκολη αποστολή για τον Φρούσσο και τους ποδοσφαιριστές του η κληρωτίδα την «έβγαλε στο καπάκι».
Ο Α.Ο.Κ θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας για να αντιμετωπίσει στο Δημοτικό Γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας" τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Η περσινές αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, μας προβληματίζουν. Βλέπετε στον δεύτερο γύρο οι Καλαματιανοί τροφοδοτήθηκαν με τέσσερα τέρματα μέσα στην Κυπαρισσία, όμως στον πρώτο γύρο ο Α.Ο.Κ «έχασε» 2 βαθμούς καθώς ο Απόλλωνας την 7η αγωνιστική ήταν η δεύτερη ομάδα μαζί με την Εράνη (1η αγωνιστική), που έκοψαν βαθμούς από τον πρωταθλητή, αποσπώντας ισάριθμες ισοπαλίες στα μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα τους,  ενώ ο Πάμισσος έγινε η τρίτη και τελευταία ομάδα που είχε την τύχη να πανηγυρίσει έστω και μια λευκή ισοπαλία απέναντι στον αήττητο Α.Ο. Κυπαρισσίας στο τέλος του πρώτου γύρου (15η αγωνιστική).
Η πρώτη πεντάδα των αγώνων ολοκληρώνεται με τον Α.Ο.Κ να υποδέχεται το Δώριο στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.
Τα παιχνίδια που αναμένεται να αποτελέσουν τα ντέρμπι της κατηγορίας βάσει της προϊστορίας αλλά και των κινήσεων που είδαμε ότι έκαναν, με τον μόνιμο συν διεκδικητή Πάμισσο αλλά και τον αρκετά ενισχυμένο φέτος, Τσικλητήρα θα γίνουν την 12η εντός, 13η εκτός αντίστοιχα.
Τέλος, ο «μόνιμος» πονοκέφαλος του Α.Ο.Κ που στο τέλος όμως χαμογελάμε πάντα εμείς Μεσσηνιακός, θα μας υποδεχθεί τη 6η αγωνιστική.
Καλή επιτυχία λοιπόν σε αυτή τη δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά, στον Νίκο Φρούσσο και στους ποδοσφαιριστές του.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Α.Ο.Κ έχει ως εξής:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.