Δεκαήμερη διεύρυνση ωραρίου με ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ εφαρμογή, από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

Σε τροποποίηση (διεύρυνση) του θερινού ωραρίου, αλλά με προαιρετική εφαρμογή, προχώρησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» για το επόμενο δεκαήμερο του Αυγούστου, μετά, όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, από απαίτηση πολλών επαγγελματιών της πόλης. Η κίνηση στην πόλη τις τελευταίες ημέρες έχει αυξηθεί σημαντικά και σε συνδυασμό με την απόλυτη αγοραστική ύφεση που προηγήθηκε, το διάστημα Ιουνίου – Ιουλίου, οι επιχειρηματίες ελπίζουν ότι μια παράταση λειτουργίας των καταστημάτων, θα δώσει την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους.
Επίσης, θα δοθεί η δυνατότητα και στους καταναλωτές να κάνουν τις αγορές τους με μεγαλύτερη χρονική άνεση.
Το ωράριο του πα εφαρμοστεί προαιρετικά έχει ως εξής:
Σημειώνεται ότι μετά τις 22 Αυγούστου το ωράριο θα επανέλθει στο κανονικό για την θερινή περίοδο το οποίο θα ισχύει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2015

Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.