Σε Live Streaming οι εντός έδρας αγώνες του Α.Ο.Κ τη νέα σεζόν: Αναζητούμε συνεργάτες


Μια από τις μεγάλες αλλαγές που θα επιφέρει η νέα εποχή για το ιστολόγιό μας τον Σεπτέμβριο είναι η εξασφάλιση των ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ δικαιωμάτων μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας σε Live Streaming!!!
Η κάμερα ή οι κάμερες του ιντερνετικού μας καναλιού, KyparissiaNewsTV, όπως θα ονομάζεται και θα προβάλλεται μέσα στο KyparissiaNews.Gr, θα βρίσκονται σε κάθε εντός έδρας αγώνα (αρχικά) στο γήπεδο να σας μεταφέρουν εικόνα από τους αγώνες της ομάδας μας, χαρίζοντας την ευκαιρία σε όποιον βρίσκεται μακριά και αδυνατεί να βρεθεί στο γήπεδο, να απολαύσει την αγαπημένη μας ομάδα στην οθόνη του υπολογιστή του ή της Smart τηλεόρασής του.
Την μεγάλη ώθηση για να το κάνουμε μας την έδωσε η τεράστια επιτυχία του εγχειρήματος του Περιστερίου καθώς έτυχε τεράστιας αποδοχής και απίστευτα μεγάλης επισκεψιμότητας.


Ωστόσο αυτό το εγχείρημα θέλει και αρκετή δουλειά για να «βγει στον αέρα».
Επιπρόσθετα, η θεματολογία θα διευρυνθεί και θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια σφαιρική πληροφόρηση σε πολλά θέματα όπως Η/Υ
Έτσι λοιπόν, μέσα από αυτή την ανάρτηση απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όποιον έχει το μεράκι είτε να προστεθεί στην συντακτική ομάδα μας ή να βοηθήσει στην αναμετάδοση των αγώνων.
Αναμένω τα email σας λοιπόν, με την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την πιθανή έναρξη της συνεργασίας μας.
Ήδη, οι συζητήσεις με ανθρώπους που ασχολούνται με το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο είναι σε προχωρημένο στάδιο αλλά κάθε άνθρωπος που θα ήθελε να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια, είναι καλοδεχούμενος.
Με Εκτίμηση

Παναγιώτης Σ. Ανδρινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.