Σε αναζήτηση γκολκίπερ η διοίκηση του Α.Ο.Κ

Τον «άσσο» καλούνται να καλύψουν οι ιθύνοντες του Α.Ο. Κυπαρισσίας και μάλιστα με τερματοφύλακα πρώτης γραμμής, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συλλέξει από αρκετά αξιόπιστες πηγές. Βέβαια, κανένας από την Διοίκηση δεν το έχει επιβεβαιώσει αλλά δεν το έχει διαψεύσει κιόλας!!
Το ότι η Κυπαρισσία χρειάζεται τερματοφύλακα είναι γνωστό, καθώς ο Θοδωρής Ντουγέρογλου θα πρέπει να
υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Ωστόσο, με την επέμβαση αυτή να καθυστερεί σημαντικά, τουλάχιστον σε ότι αφορά τον αρχικό σχεδιασμό (αρχικά είχε ακουστεί ότι θα γινόταν 2 εβδομάδες μετά το μπαράζ με την Σπάρτη Α.Ε) και με δεδομένο το μεγάλο διάστημα που θα απαιτήσει η αποθεραπεία του, η λύση που αναζητείται δεν είναι απλά ένας δεύτερος τερματοφύλακας back up του Ντουγέρογλου αλλά μια λύση ΠΡΩΤΗΣ γραμμής.
Η καθυστέρηση της επέμβασης αρχικά οφειλόταν σε διαδικαστικά θέματα που αφορούσαν την κοινωνική ασφάλιση του ποδοσφαιριστή και τις ελλείψεις που είχαν παρουσιαστεί στο βιβλιάριό του με ευθύνη του εργοδότη του. Ωστόσο είχαμε την πληροφορία ότι το πρόβλημα αυτό διορθώθηκε. Προς τι λοιπόν η καθυστέρηση από τον πορτιέρο της ομάδας;
Το σίγουρο είναι πως αν αποκτηθεί τερματοφύλακας «εντεκαδάτος» και ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και του προπονητή της, με ποια δικαιολογία θα μείνει έξω για να αγωνιστεί ο Ντουγέρογλου; Προφανώς και δεν θα βγει και τότε πιθανόν να αρχίσουν οι γκρίνιες στα κυανόλευκα αποδυτήρια.
Όπως και να έχει πάντως, η Διοίκηση, με δεδομένο ότι ο τίτλος και η άνοδος είναι οι στόχοι της ομάδας, ορθά κινείται για την απόκτηση πρωτοκλασάτου τερματοφύλακα. Τα υπόλοιπα θα τα διαχειριστεί όταν και εάν προκύψουν από κοινού με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Φρούσσο.
Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αρκετά με τον Φιλιατρινό Σωτήρη Λυμπερόπουλο να «παίζει» και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην ονοματολογία…
Με δεδομένη την αυριανή κλήρωση του πρωταθλήματος και την έναρξή του στις 12 Σεπτέμβρη οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν και πολύ ώστε η ομάδα να κάνει το ντεμπούτο της σε πλήρη διάταξη!!!

Του Παναγιώτη Σ. Ανδρινόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

- Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιο σας στα Ελληνικά και σε κόσμιο ύφος.
Σχόλια με greeklish και υβριστικού περιεχομένου θα διαγράφονται.
- H Ομάδα Διαχείρισης του Kyparissia News Blog δεν αντιπαρατίθεται και δεν συνδιαλέγεται με τους αναγνώστες στο πεδίο σχολιασμού, σχετικά με δημοσιεύσεις και άρθρα (με μόνη εξαίρεση διαδικαστικά-λειτουργικά θέματα του ιστολογίου).
- Οι απόψεις των αναγνωστών δεν αντιπροσωπεύουν τις θέσεις του blog και αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους τοποθετήσεις.